2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بم گفته بود دختر زا .خدا فرو کرد بش🍆

| مشاهده متن کامل بحث + 5962 بازدید | 269 پست
شما ب استارتر گفتی. مگہ استارتر اومد گفت میخوام سقط کنم؟ 

ن من کلی گفتم

برای اونایی که ناخواسته باردار شدن و آمادگیشو ندارن

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عنوان تاپیک اصلا قشنگ نبود، استارتر امیدوارم خدا بهت بچه سالمی بده و زایمان راحتی داشته باشی و نیازمند کمک بقیه نشی، خطاب به شما نیست ولی امیدوارم یروزی تو جامعه ما این کلیشه پسر بهتر از دختر بودنه برعکس بشه و دخترزا بودن باعث افتخار هر زن و خانواده ای بشه، واقعا درک نمیکنم اینو اصلا

حتما که نباید قرص بخوری..محکم بزن تو شکمت و هرجوری شده به شکمت اسیب بزن..

واااااا این چه حرفیه شما میزنی؟؟؟؟ چطوره بره از پل خودشو بندازه پایین بچه ای دومش رو بارداره آخه وضع از این وحشتناکترم مگه میشه؟  

بعضیا فقط میخوان یچیزی تایپ کرده باشن خودشونم متوجه نمیشن چی دارن میگن😏😏

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸

مدافعان دختران و متنفران جنسیت پسران .

نه_به_تبعیض_جنسیتی#  

اینجا مثل اون گروه کفاری ک جنسیت دختران رو زنده ب گور میکردن جنسیت پسران رو مورد فحشای و بد بودن جلو میدن .

شما هایی ک میگین دختر عصای دسته و پسر بی معرفته پس هی نیاین تاپیک اه و ناله بزنین ک شوهرم طرف خانواده اشه.

بله چون شما طرف خانوادتی و عصای دستی اونم باید عصای دست خانوادش باشه نه مطیع شما🙂

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂

استارترعزیزدلم انشااالله به سلامتی زایمان کنی وخوشبخت شی وبچه هات سالم سلانت زیرسایه ی پدرومادربزرگ شن .حرفای مادرشوهرتم جدی نگیربنده خدااندازه عقلش حرف میزنه دسته خودش نیست ظاهرابگوآهاباشه شماراست میگی تودلت بخندوعوضش بابچه هاتوهمسرت کیف کن ومهربون باش

بادمجونو چرا بد نام میکنی😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
عنوان تاپیک اصلا قشنگ نبود، استارتر امیدوارم خدا بهت بچه سالمی بده و زایمان راحتی داشته باشی و نیازم ...

دقیقا 

حالم از ادمایی ک میگن دختر زاست و فلانه بهم میخوره .

ما خانوادتن پسرزاییم و پسرامون خیلی زیادن تو طایفه اگه یکی دختر بیاره همه ذوق میکنن 

بنظرم اونایی ک میگن پسربیار پسر زاییدن هنره لیاقت مادرشدنو ندارن 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍