2777
2789

چند تا سوال داشتم

درخواست دوستی میدین لطفا

❤❤❤ امضام ❤❤❤

❤❤❤ یاحسین# ❤❤❤

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعانویس اینجا چیکار میکنه 🤔

تو سایت همه نوع آدمی هستن

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

پیش ماهرتر فالگیرام برین فالتون در مورد مسایل ‌موضوعات زندگیتون اون چیزیه ک بهش باور دارین  ...

ممنون دوست عزیز

عزیزم اصلاا سراغشون نرو نکنه خدای نکرده مشکلاتت صدبرابر میشه فقط از خدا وائمه بخواه منم اواخر انقدر درمونده شده بودم چندجا سرکتاب گرفتم همشون گفتن طلسمت کردن اما اعتنا نکردم خودم قرآن خوندم ونذرونیاز کزدم خداروشکر حاجت گرفتم ومشکلم به طرز عجیبی حل شد😍ان شاالله بحق مادرم زهرا(س) مشکلت حل بشه گلم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
عزیزم اصلاا سراغشون نرو نکنه خدای نکرده مشکلاتت صدبرابر میشه فقط از خدا وائمه بخواه منم اواخر انقدر ...

خداروشکر😍😍😍

ان شاء الله🙏🏻🙏🏻🙏🏻

برا منم دعا کن لطفا😘😘😘

خداروشکر😍😍😍 ان شاء الله🙏🏻🙏🏻🙏🏻 برا منم دعا کن لطفا😘😘😘

اگه لایق باشم حتما🙏الهی بحق مادرم زهرا(س) حاجت بگیری گلم🤲

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
اگه لایق باشم حتما🙏الهی بحق مادرم زهرا(س) حاجت بگیری گلم🤲

ممنونم

ان شاء الله عزیزم