2777
2789

واقعا فکر کنم خیلی سخته زندگی با اینجور افراد واقعا وحشتناکه...تصورش هم بده..

دخترا تورو خدا قبل عقد هزار جور طرف رو بسنجین مخصوصا این مورد رو...سریع فکر نکنین شوهر پیدا شد بالاخره به ارزوتون رسیدن زرتی نشینین پای سفره عقد😒😒😒😒 خیلی وقته میخونم این تاپیک هارو گفتم بهتون یادآوری کنم🙂

نه_# به_خساست🧐

عضویت قبلی ۱۳۹۶/۹/۱۵

يکي خسيسي هست يکي هم وضع مملکت

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه زنو شوهر هردو خسیس باشن میتونن کنار بیان ولی مرد خسیس باشه خیلییی بده زن زود پیر میشه

خساست کلا خوب نیست...مگه چند بار میخوایم زندگی کنیم که هی زور بزنیم خونه بخریم اینو بخریم اونو بخریم..باید از لحظه ی حال لذت ببریم...خودمونو محروم نکنیم.

عضویت قبلی ۱۳۹۶/۹/۱۵

توعقدعالی بودبعدازعروسی خسیس بازیاش شروع شدواسه خریدخوراکی اصلاخسیس نیست ولی واسه لباس ووسیله به شدت خسیس تاآخرین استفاده اشومیکنه

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
از ادمای خسیس متنفرررمم. خیلی نکبتن

من از ادم هایی که میلیاردرن و پولدار و خرج نمیکنن بیشترمتنفرم....🤨🤨🤨 طرف میلیاردر میگه زرد الو نمیخرم گرونه واسه از ما بهترونه🤨😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑

عضویت قبلی ۱۳۹۶/۹/۱۵