2789
دیروز بعد دعوا گفتم میگه من پیش هیچ سگی نمیرم(البته ببخشید) یه بار که دعوا شده بود زن اولش زنگ زد به ...

ای باباااا عجب مشکلی. 

خودتون تنها برید پیش یه روانشناس راهنمایی بخواید به کسی هم نگید که رفتین. 

ببینید مشاور چی بهتون میگه چون اینجا نمیشه دقیق راهنمایی کرد ما که روانشناس نیستیم و از طرفی همه چی رو شاید نتونید اینجا بگید ولی پیش یه مشاور برید طی چندجلسه راهنمایی تون میکنید. 

راستی اگه میخواید برید پیج دکتر انوشه تو اینستا. 

ایشون یه اقای مسن فوق‌العاده باتجربه و اگاه هستند که تا حالا کلی سمینار تو جاهای مختلف داشتند. 

درمورد روابط زن و شوهری هم خیلی توضیحات داده

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
از نظر مالی مستقلی؟ چیزی از خودت داری؟ اگر داری بهتر میتونی تصمیم بگیری ولی خوب کتک خوردن خیلی بده . ...

نه،وقتی باردار شدم دیگه نرفتم سرکار تنها درآمدم همون پول ماهیانه آیه که بهم میده،هرچی بهش میگم دعوا کن ولی کتک نزن میگه مقصر خودتی چرا جواب منو میدید که بزنمت،میگم خب وقتی حرفی میزنی باید بگم اشتباه میگی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای باباااا عجب مشکلی.  خودتون تنها برید پیش یه روانشناس راهنمایی بخواید به کسی هم نگید که رفتی ...

درسته،دیروز خیلی پیگیر بودم مشاوره تلفنی بگیرم که نشد چون همش خونه هستش،بله پیجش رو دارم ولی همسر من یه اخلاقایی داره که آدم نمیتونه در مورد رفتار باهاش تصمیم بگیره،بازم از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم

اتفاقا هرچی طلا داشتم دو روز پیش فروختم براش،دیدم تو فکر پاس کردن چکاشه گفتم طلاهای منو بفروش،الان د ...

ببین اینجا خودت گفتی بیا بفروش حتما باید ی پس انداز برای اینده ات داشته باشی حالا با هر روشی شده .