2777
2789
عنوان

خرید مادر شوهر واسه جهازم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 36 پست
تهران هستی؟

نه خودم خورستان خانواده اصفهان

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جان متوجه نشدم

میگم چیه نمیتونم درست ببینم بگو اسم سرویس و کاراییش من برا خواهرام بخرم قیمت هم بگو ممنون

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
واقعا دمش گرم که خرید کرده خانواده همسر من که برای عروسی ما یه دست رختخواب آوردن که تازه همسرم گفت ت ...

آخی عزیزم منم اینا رو فقط دادن البته انتظار نداشتم اما لحاف تشکم سه دست گذاشته برامون با ۶ تا بالشت ک البته نو ان واسه ما شوهرمم فقط وسایل صوتی همه چی خودم گرفتم 

البته خودمم خیلی خوشحال شدم ازش دستش درد نکنه

❣روز ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد❣
آخی عزیزم منم اینا رو فقط دادن البته انتظار نداشتم اما لحاف تشکم سه دست گذاشته برامون با ۶ تا بالشت ...

من خیلی دلم پربود ازشون مراسم عقدو که بابام گرفت سرعقدم کادوشون رو خودمون گرفتیم بعد سه سال هم خونه رو بابام داد فقط یه شام دادن خانواده دو طرف تلویزیون یه فرش ماشینی کوچیک هم به زور من شوهرم رفت خرید.یازم همینکه به فکرت بوده خیلی خوبه

**اللهم عجل لولیک الفرج**
نه خودم خورستان خانواده اصفهان

همشهری✋

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!  
همشهری✋

🙄 اصفهان یا خوزستان

سینی ش چنده؟ از بامبو ارزون ترن؟

ولا قیمت نپرسیدم ازش اما کاسه های خودمو قیمت کردم سایز بزرگش ۳۰۰ بود چند روز پیش اونا تو کارتونن عکس ندارم ازش 

من خیلی دلم پربود ازشون مراسم عقدو که بابام گرفت سرعقدم کادوشون رو خودمون گرفتیم بعد سه سال هم خونه ...

البته همین ک خوشحالم کرده برام ی دنیاست 

میدونم چی میگی منم شوهرم از اول تا الان خودش خرج کرده کادو سر عقدم خودش گرفت داد پدرش بهمون بده الباه اون موقع مشکل مالی داشتن 

میگم چیه نمیتونم درست ببینم بگو اسم سرویس و کاراییش من برا خواهرام بخرم قیمت هم بگو ممنون

چوب گردو 

ظرف پدیرایی و اردو خوری میگن بهشون قیمتم نپرسیدم ازش اما میپرسم بهت میگم‌حتمااا

چوب گردو  ظرف پدیرایی و اردو خوری میگن بهشون قیمتم نپرسیدم ازش اما میپرسم بهت میگم‌حتمااا

باشه ممنون حتما بپرس ممنون میشم