2777
2789
عنوان

به چشم شماهم این دختر خیلی نازه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا همین خانم اگه عضو نی نی سایت بود و میگفت زشتم همه میگفتن به این ماهی و خوشگلی چطور میگی زشتم . به نظر من با وجود بی ارایشی خوشگله

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
دوستانی ک میگن این زشته همین الان دوربین سلفی رو باز کنید تو این زاویه عکس بگیرید 😐😐😐😐 بدتری ...

اخه طوری هم نبود براش تاپیک بزنی 

چهدروغبزرگی ( از دل برود همان که از دیده برفت )
ببین گرد و کشیده مهم نیس مهم اینه ظریف باشه گوشتی باشه بدم میاد مخصوصا چونه

گوشتی نیستم

ولی کشیده دوست دارم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بیشتر ببینید

همین بلا رو سر مادر بزرگ منم آوردن.

عکسشو همه جا پخش کردن.

آبرو برامون نزاشتن توی فامیل.

چشماش خو تا ۲هفته بخاطر مژه مصنوعی اذیت میشده 😂😂😂😂.

تقصیر خاله م بوده که بردتش آرایشگاه دوستش مدل بشه

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

اسی من ندیدم بزار ببینم لطفا

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
بیشتر ببینید
اين ارايشگرها وقتي ميخوان عكس قبل بندازن به بدترين و زشترين شكل ممكنه ميندازن دوربين رو ميبرن تو صور ...

ب این فک نکرده بودم 👌🏻

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....