2777
2789
عنوان

فقط ۱۷ دقیقه...!

| مشاهده متن کامل بحث + 19746 بازدید | 322 پست
اصلا خدایی وجود داره پ چرا عذاب میکشم از لحاظ روحی ول انگار ن انگور وجود داره

امتحان کن.

ببین هست یا نه.

یه مدت کوچولو باهاش باش‌.

اگه وجود نداشته باشه باهاش باشی روت اثری نخواهد داشت.

یه زمان کوچیک مثلا سه چار روز مثل یه رفیق باهاش حرف بزن.نماز نه .فقط معمولی حرف بزن بهش.

قطعا اگه وجود داشته باشه باید جواب بده.قطعا جواب خواهد داد از یه راه که فکرشم نکنی.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
جز داشتن فرزندی سالم خواسته ایی دیگه از خدا ندارم .. منم زنم دوست دارم مثل میلیاردها زن دیگه طعم ماد ...

خوب داری میگی مشکل از همسرته دیگه.

انشالله بچه دار بشی .آمین.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه برای من دعا کنید؟

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
جز داشتن فرزندی سالم خواسته ایی دیگه از خدا ندارم .. منم زنم دوست دارم مثل میلیاردها زن دیگه طعم ماد ...

برای هیچکس خنده دار نیست.مطمئنا.

خدا خودش کمکت کنه.

یادش بخیر یه دوستی داشتم خادم حرم بود.دو سه سال بچه دار نمی شد.دکترا جوابش کرده بودن.اومد جلوی ضریح خیلی ساده .بدون گریه.به امام رضا عرض کرد امام رضا من حوصله دوا دکتر ندارم.خودتون بدون دکتر بهم بچه بدین.

الان دوتا بچه داره یه دختر یه پسر

میشه لایکم کنید 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

الان که دارم به بچم شیر میدم خیلی دوس دارم نماز بخونم ...خیلی دوس داشتم همسرم نماز خون باشه و روزه ب ...

ماهی رو هروقت از اب بگیری تازه ست.اراده کن شروع کن ..چله نماز بدار

حدیث داریم هرکس چهل روز با نیت خالصانه کاری کند خدا چشمه های حکمت را به رویش بازمی کند

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
قوربونت عزیزم محتاجیم به دعا نماز شب 3رکعتی رو بخون نمیه شب شرعی ساعت 11:10دقیقه شبه اوصولا همه بیدا ...

حتما ان شاالله🙏🏻🙏🏻

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.