2777
2789
عنوان

دورهمی 🌈💞💝💕💖👑👑

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 68 پست

بچه‌ها فقط یکی نفر از خانواده مادری را میگم با پدری کاری ندارم 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
اسی ببخش خوابم میاد الان ایده ندارم فردا ایده میدم 🙈

😂😂⁦♥️⁩وای قربونت برو لالا

♛☻مرا پرنسس می نامند♕غروری دارم♕که برای تنها نبودن له نمیشود♕قلبی دارم♕که هنوز تیزی خنجر نامردی را نخورده است♕و زیبایی هایی دارم که♕حراج چشم های بیگانه نخواهد شد♕اینگونه است مشق شب های دخترانه منッ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا الان بازار گرمه همین جور رماناس 😂

ها پس اونوخ همین سبک رو برو 😆

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
اسی ببخش خوابم میاد الان ایده ندارم فردا ایده میدم 🙈

باش 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
😂😂⁦♥️⁩وای قربونت برو لالا

خدا نکنه گلی 😍😍😚😚

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
ها پس اونوخ همین سبک رو برو 😆

برو ک رفتیم خو ما تو داستانمون یه دختر داریم با یه پسر😂😂😂😂😂

♛☻مرا پرنسس می نامند♕غروری دارم♕که برای تنها نبودن له نمیشود♕قلبی دارم♕که هنوز تیزی خنجر نامردی را نخورده است♕و زیبایی هایی دارم که♕حراج چشم های بیگانه نخواهد شد♕اینگونه است مشق شب های دخترانه منッ
بچه‌ها فقط یکی نفر از خانواده مادری را میگم با پدری کاری ندارم 

من میگم عکست شیک بیوفته بعدا ببینی حض کنی

برو ک رفتیم خو ما تو داستانمون یه دختر داریم با یه پسر😂😂😂😂😂

منتظر یه داستان مشتی ام 

ببخشید نمی تونم کمکی کنم 😖

منتظر یه داستان مشتی ام  ببخشید نمی تونم کمکی کنم 😖

نصفه شبیه زاحت باش 🙃