آقای_مفتون مدیر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 عنوان 💙💕 با غمِ عشقت کجا در دل شکیبایی بود 💕💙 | مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 72 پست هوالحبیبای نگارین چند فرمایی شکیبایی مرابا غم عشقت کجا در دل شکیبایی بود#سناییامیدوارم امشب تاپیک حذف نشه،🌹 1399/05/04 | 23:33 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 بِسمِ الله الرَّحمن الرَّحیمعرض ادب و احترام؛نگارا! وقت آن آمد که دل با مهر پیوندی؛که ما را بیش از این طاقت نماندهست آرزومندی...سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 هیچ نرفت و نرود از دل من صورت او همه آرام گرفتند و شب از نیمه گذشت!وآنچه در خواب نشد چشمِ من و پروین است...سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
ماه،بیتکرار عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2221 گفتی بگو در چه خیالی و حال چیستما را خیال تـوست تورا در خیال چیست#هلالی_جغتایی
gh73 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 22477 همه آرام گرفتند و شب از نیمه گذشت! وآنچه در خواب نشد چشمِ من و پروین است... سعدی# خییییلی قشنگ بود صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 اهل معنیٰ همه از حالت من حیرانند بس که حیرتزدهٔ صورت زیبای توام #فروغی_بسطامی به سراپای تو ای سرو سهی قامتِ منکز تو فارغ سرِ مویی به سراپایم نیستتو تماشاگه خلقی و من از باده یِ شوق؛مستم آنگونه که یارای تماشایم نیست...رهی-معیری# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟ میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم …! هر کس که تو را شناخت جان را چه کند؛فرزند و عیال و خانمان را چه کند...دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی؛دیوانه یِ تو هر دو جهان را چه کند...خواجه-عبدالله-انصاری# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد هر چقدر می شکنیم باز نمک ها دارد … الهی! اگر تو مرا به جرمِ من بگیری، من تو را به کَرمِ تو بگیرم، و کَرمِ تو از جُرم من بیش است...خواجه-عبدالله-انصاری# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
ماه،بیتکرار عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2221 همه آرام گرفتند و شب از نیمه گذشت! وآنچه در خواب نشد چشمِ من و پروین است... سعدی# همه شب چشم براهم ، که تو آیی خوابمچه کنم ؟ بستر تو در دل و جان است هنوز#راحم_تبریزی🌿
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 مرا غیر تماشای جمالت مبادا در دو عالم کار دیگر #مولانا 🌿 وَه که جدا نمیشود نقشِ تو از خیال من؛تا چه شود به عاقبت در طلبِ تو حال من...سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
ماه،بیتکرار عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2221 وَه که جدا نمیشود نقشِ تو از خیال من؛ تا چه شود به عاقبت در طلبِ تو حال من... سعدی# نمیآید به چشمم هیچکس غیر از تو این یعنیبه لطف عشق تمرین میکنم یکتاپرستی راشُکوه آبشاران با غرور کوهساران گفت:فروافتادن «ما» آبرو بخشید پستی را#فاضل_نظری
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 گفتی بگو در چه خیالی و حال چیست ما را خیال تـوست تورا در خیال چیست #هلالی_جغتایی شب تا به سحر پرسه در این کوی و حوالی؛در فکر توام من؛ تو بگو در چه خیالی...؟لا-ادری# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 همه شب چشم براهم ، که تو آیی خوابم چه کنم ؟ بستر تو در دل و جان است هنوز #راحم_تبریزی 🌿 به خوابِ دوش چنان دیدمی که زُلفینش؛گرفته بودم و دستم هنوز غالیهبوست...سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 نمیآید به چشمم هیچکس غیر از تو این یعنی به لطف عشق تمرین میکنم یکتاپرستی را شُکوه آبشاران با غرو ... میانِ ما و شما عهد در ازل رفتهست؛هزار سال برآید؛ همان نخستینی!سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
ماه،بیتکرار عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2221 شب تا به سحر پرسه در این کوی و حوالی؛ در فکر توام من؛ تو بگو در چه خیالی...؟ لا-ادری# جامه ی خوبت را بپوشعشق ما را دوست می داردمن با تو رویایم رادر بیداری دنبال می گیرممن شعر را از حقیقت پیشانی تو در می یابم..شاملو🌿
shhhhy عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 5714 🌹ای صبا با توچه گفتند که خاموش شدیچه شرابی به تو دادند که مدهوش شدیتو که آتشکده عشق و محبت بودیچه بلا رفت که خاکستر خاموش شدیبه چه دستی زدی آن ساز شبانگاهی راکه خود از رقت آن بیخود و بی هوش شدیتو به صد نغمه زبان بودی و دلها همه گوشچه شنفتی که زبان بستی و خود گوش شدیخلق را گر چه وفا نیست و لیکن گل مننه گمان دار که رفتی و فراموش شدی🌹 آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن