2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرت با چشم باز😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
درسته ولی آدم باید یکیم داشته باشه که وقتی باهاش حرف میزنه بتونه جوابتو بده

خدا بهترین جوابو میده شک‌نکنید

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

گریه میکنم نماز میخونم با خدا حرف میزنم ،تو بعضی مواقع که خیلی بهم فشار میاد و فکر میکنم راه چاره ای ندارم فکز خودکشی میکنم و دوست ندارم زندگی کنم دیگه،دوسه هفته پیش با شوهرم دعوام شد و حرف طلاق زد 😭😭😭😭😭داغون شدم صبحش سرکار نرفتم رفتم قرص خریدم که مارو‌تموم کنم انقد معذرت خواهی کرد که خر شدم و برگشتم خونه

اول اینکه غصه نخور بدنت داغون میشه 

میدونی بیشترین حالت در این وقتها برای کسایی که همون موقع که باید جواب کسی رو بدن،، نمیدن ،،یاد بگیر خیلی متین و موقر از خودت دفاع کنی جمله های درست که باادب باشه رو با خودت تمرین کن به مرور یاد میگیری بعد سر موقع خودش از خودت خانمانه دفاع کن اونوقت میبینی که حتی شوهرت هم از کار تو خوشحال میشه و دیگه به این حد از دلتنگی نمیرسی