2777
2789
ممنون عزیزم درست میگی 😘🙏🏻

من اصفهانم. اینجا حرف شده که به بهانه کرونا میان دم خونه ها و به بچه های کوچیک بجای واکسن سیانور تزریق میکنن. برا همین میگم برو مرکز بهداشت چون تو از واکسنی که میاره خونت برا تزریق بی اطلاعی

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍
من اصفهانم. اینجا حرف شده که به بهانه کرونا میان دم خونه ها و به بچه های کوچیک بجای واکسن سیانور تزر ...

یا خداااا اگر واقعا اینطوریه که شما میگی خدا لعنتشون کنه 😞 حتما میبرم بهداشت واکسن های قبلی رو هم بهداشت زدم دکتر دخترم هم با اینکه دکتر خیلی خوبیه از اول تاکیید داشت بهداشت بهتر از مطب و بیمارستانه چون واکسن هاشون تازه اس و ممکنه بیمارستان و مطب مونده باشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا خداااا اگر واقعا اینطوریه که شما میگی خدا لعنتشون کنه 😞 حتما میبرم بهداشت واکسن های قبلی رو هم ب ...

اره بهداشت بهتره. زودتر هم نزن چون عوارض داره. خود بهداشت هم زودتر نمیزنن ولی حالا یهو گیر یه ادم نلشی میوفتی برمیداره برا بچت میزنه خدایینکرده مشکلی پیش میاد. وگرنه واکسن حتی یه روزم نباید زود بزنی چه برسی به پونزده روز

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍
2790
2778
2791
2779
2792