2777
2789
من روز عروسیم برام رژ قرمز مایع زد الان میگم کاش لایت و کالباسی بود بهتر بود  یعنی اشتباه فک م ...

من  بنظرم رژ کمرنگ واسه بیرون رفتن و بازار و..ولی واسه جشن و مخصوصا عروسی رژ قرمز بهتره

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من  بنظرم رژ کمرنگ واسه بیرون رفتن و بازار و..ولی واسه جشن و مخصوصا عروسی رژ قرمز بهتره

ممنون از نظر خوبتون😍

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
انشاالله که زایمان راحتی داشته باشی عزیزم❤اما به خودت انقد سخت نگیر تمیز کردن خونه در حد خونه تکونی ...

خب بعدش میخام استراحت کنم..مادرم قرار بباد پیشم دوس ندارم علاوه بر من و بچه و غذاپختن کار دیگه ای بکنه...چون اگه جلی کثیف باسه میره سراغش...دوی ندارم اذیت شه...

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
خودتو خسته نکن از آخرین روز بدون بچه استفاده کن و استراحت کن ایشالا ک سالم سلامت باشه و خیر براتون د ...

مرسی فعلن ک یه ۴ساله دارم...بدتر اون یه بابا شلوغ دارن خونه رو تردیل ب میدان جنگ وفوتبال واسب سواری کردن...اتفاقا مبگم شاید بچه بیاد کمی مراعات کنن ☺☺☺

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

خانومای عزیز میتونید جدیدترین و به روزترین مطالب دنیای بانوان (آشپزی، آرایش و زیبایی٬ تناسب اندام، تغذیه٬ همسرداری... ) رو تو کانال ایران خانوم پیدا کنید

https://t.me/Iran_khanoum

خب خواستی بزاری ی ندا بده منم بیام ببینم دیگه😒

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
کوچولو بودم اونجا مرسی عزیز دلم

اقا دیگه من تورو ندیدم خب این همه ازت تعریف کردن 

خواستی بزاری قبلش بگو هستی یا ن تا بیام دیگههههه

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
دوست جونیا مرسی از نظراتتون  من رفتم کارای خونمو بکنم دیگه ولی حالا ک اینقد مشتاق شدین ک از ز ...

منو هم تگ کن

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟