انشاالله که زایمان راحتی داشته باشی عزیزم❤اما به خودت انقد سخت نگیر تمیز کردن خونه در حد خونه تکونی ...
خب بعدش میخام استراحت کنم..مادرم قرار بباد پیشم دوس ندارم علاوه بر من و بچه و غذاپختن کار دیگه ای بکنه...چون اگه جلی کثیف باسه میره سراغش...دوی ندارم اذیت شه...
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
خودتو خسته نکن از آخرین روز بدون بچه استفاده کن و استراحت کن ایشالا ک سالم سلامت باشه و خیر براتون د ...
مرسی فعلن ک یه ۴ساله دارم...بدتر اون یه بابا شلوغ دارن خونه رو تردیل ب میدان جنگ وفوتبال واسب سواری کردن...اتفاقا مبگم شاید بچه بیاد کمی مراعات کنن ☺☺☺
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
خانومای عزیز میتونید جدیدترین و به روزترین مطالب دنیای بانوان (آشپزی، آرایش و زیبایی٬ تناسب اندام، تغذیه٬ همسرداری... ) رو تو کانال ایران خانوم پیدا کنید
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻