2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 40 پست
موقع تخمک کشی ک بیهوشی اصلا نمیفهمی نه کلا سخت نبود فقط یکم بعد از عمل زیر دلت درد میکنه در حد ی روز ...

ببخشید میشه بگی باید چیا بخوری چی کارا کنی ک نتیجه مثبت ببینی 

من رحم و تخمدانم اصلا مشکل نداره اسپرم شوهرم ولی ضعیفه با این اوصاف چند در صد احتمال داره برا من مثبت شه 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام من تهران پیش اقصی انجام دادم ۳ بار آی وی اف ولی نشده باید توی این راه کفش آهنی بپوشی و اراده قوی و خدا نخواد با این راه هم نمیشه بدن من سالم و جنین هم بلاست و عالی ولی نشد پس نتیجه میشه خدا نخواسته یا من لایق مادری نیستم

ببخشید میشه بگی باید چیا بخوری چی کارا کنی ک نتیجه مثبت ببینی  من رحم و تخمدانم اصلا مشکل ندار ...

من خودم مشکلی نداشتم ولی اسپرم شوهرم داغون بود ن شکل داشت ن تحرک ن تعداد چیز خاصی نخوردم و با بار اول نتیجه گرفتم خودشون بعد از انتقال جنین ی چیزایی رو میگن بخورین یا نخورین

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم
واای خداروشکر ..تو یه نور امیدی ب دلم تابوندی حداقل 😄

ایشالا زود نتیجه میگیری. ما روز انتقال 9 نفر بودیم ک 7 تامون باردار شدیم. اونایی ک مشکل ی طرفس یا فقط زن یا فقط مرد خیلی سریع تر نتیجه میبینن تا اون زوجایی ک هر دو طرف مشکل حاد دارن

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم
انشالا هم تو هم من و همه ی کسایی ک منتظر بچن خدا امسال یه نی نی تو شکمشون بذاره ..دیگ راحت شیم از بس ...

الهی امین

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
یعنی چی!! میشه کسایی ک اطلاعات و تجربه دارن ماهارم راهنمایین کنن لطفا 😟

ببینید اول میرید به سری ازمایشات انجام میدین

بعدش هر مرحله با توجه به سونو داروی تحریک تخمک گذاری بهتون میدم

یه حدودا 8  روز امپول میزنید 

بعدش میرید بیمارستان برای تخمک گیری

تخمکا رو می گیرن تو ازمایشگاه میکرو می کنن 

از این تعداد یه سریشون تبدیل به جنین میشن 

بعد چند روز انتفال میدن داخل رحم 

اگه جنینای تشکیل شده زیاد باشه فریز می کنن برای سیکلای بعدی 

دو هفته طول می کشه تا معلوم شه جنینا زنده موندن یا از بین رفتن 

تو این دو هفته استراحت کامل بابد کنی

مداومت هم منظور اینکه بعد از هر بار شکست ناامید نشی دوباره تکرار کنی در اسرع وقت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
مراحلش چندروز زمان میبره میشه توضیح بدین از اولش

گلم پست بالایی رو بخون توضیح کامل دادم

بازم سوالی داشتی در خدمتم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮