2777
2789
عنوان

پسره ی ......

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 24 پست

سلام پس حدسم اشتباه در اومد ، ب عزیزم منو شما و امثال منو شما تو عشق شانس نداریم انگار  ، حالا هرچقدرم تلاش کنیم زور بزنیم انگار نمیشه که نمیشه  باز میرسیم به خونه اول ، و متاسفانه گیر آدمهای مغرور و عنق و از خودراضی میخوریم ،خداشاهده من واقعا میفهمم چقدر مستاصل و پریشون و ناامید شده هستی ولی نمیدونم اگه بنا به این بود چرا سر راه اینجور ادما قرار گرفتیم و خدا چرا مارو داره امتحان میکنه من یه تاپیک دارم اونایی که به مسائل عشقی واردن ، بخون ببین منم تو چه برزخی گیر افتادم ، من یه روز ناامیدم و پر از خلا که اگه منو میخواست یه تلاشی میکرد یه روز امیدوار و امید میدم به خودم و خودم گول میزنم که میشه ، باز خوبه شما در طول تو هفته میتونی حتی از دور ببینیش ولی من ماهی یه بارم چطور بشه بتونم ببینمش بعضی وقتها که فاصله میفته مدتهای طولانی نمیبینمش فقط پیش خودم میگم اشکال نداره که پیش نمیاد ببینمش فقط حالش خوب باشه روحی و جسمی مشکل نداشته باشه آب تو دلش تکون نخوره تو خیابون .ماشین شبیه ماشین اون میبینم پلاکش دقت میکنم که نکنه اون باشه........ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر پیچیده شده سپیده جان کاش خدا کمک کنه و یه کم بی خیالش بشی به خودت مسلط بشی و دهنشو سرویس کنی

ببخشید اعصابم از دست کاراش خورده چون می‌دونم این ادا اصولاش بی دلیل هم نیست وگرنه چرا باید با تو متفاوت از بقیه رفتار کنه

چقدر پیچیده شده سپیده جان کاش خدا کمک کنه و یه کم بی خیالش بشی به خودت مسلط بشی و دهنشو سرویس کنی ب ...

همین دیگه، قشنگ همو میبینیم کلا دستپاچه ایم

کلا پسر بد عنقی نیست

اه حدسم اشتباه دراومد....عزیزدلم مثل اینکه تو عاشق شدن مثل خودم کم شانسی....خودتو ناراحت نکن....به نظرم یه مدت از این فاز عاشقی بیا بیرون....باور کن انقدر حالت بهتر میشه....من خودم این کارو کردم.....حداقلش اینکه روح و روانم آرومه....امتحان کن

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
 اه حدسم اشتباه دراومد....عزیزدلم مثل اینکه تو عاشق شدن مثل خودم کم شانسی....خودتو ناراحت نکن.. ...

لعنتی هر سری یا جلوم سبز میشه ، یا زنگ میزنه دفتر صداشو میشنوم، یا مدام اسمش تو پرونده جلومه یا مدام اسمشو همکارا میارن...

از هول اینکه اون پشت خط نباشه تا امکانش هست از تلفن جواب دادن فراریم

لعنتی هر سری یا جلوم سبز میشه ، یا زنگ میزنه دفتر صداشو میشنوم، یا مدام اسمش تو پرونده جلومه یا مدام ...

چه سخت....والا برای منم آشناست  هر دفعه مجبورم ببینمش...

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)