2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره سیاست ندارم بنظرتون رابطه ام چی میشه 

به نظرم همسرت به توجه تو نیاز داره ولی اینو بهت نمیگه منتظر حرکت از شماست 

برعکس همسرتون بیشتر عشقتون میشه اگه یکم نرم‌تر باهاشون برخورد کنید و عصبانیت تون بزارید برای بعد آروم تر شدنتون

من ب ارزوم میرسم؟ کِی؟ جنسیت بچه بعدیم چیه؟

میرسی اما زمانشو نمیدونم.

جنسیتش فکرررز کنم پسره

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
به نظرم همسرت به توجه تو نیاز داره ولی اینو بهت نمیگه منتظر حرکت از شماست  برعکس همسرتون بیشتر ...

ب ارزوم میرسم؟ کِی؟ جنسیت بچه بعدیم چیه؟

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

سعی کن به کسی نگی  چون این یک مثل یک راز میمونه بین تو و خدا که داره اگاهت میکنه از اتفاقات&nb ...

میشه حستون نسبت به اینکه من کی باردارمیشم چیه؟

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آی وی اف کردم دعاکنین مثبت بشم وتیکربارداریم واقعی بشه 😭😭😭

و پشیمون هم نمیشه ؟؟ همش خودمو سرزنش میکنم آخه  یکم بیشتر توضیح میدی گلم

نه خودتو سرزنش نکن عزیزم.همش با خودت بگو اون لیاقت من نداشت

درضمن اینکه پشیمون نمیشه ینی اینگه شمارو فراموش کرده

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
نه خودتو سرزنش نکن عزیزم.همش با خودت بگو اون لیاقت من نداشت درضمن اینکه پشیمون نمیشه ینی اینگه شمار ...

ممنون عزیزم 

لباس و شلوار منم میگی چه رنگیه 😁

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
2790
2778
2791
2779
2792