2777
2789
عنوان

کمک میخوام

144 بازدید | 27 پست

احساس میکنم یه چیز تو گلوم گیر کرده ک نمیتونم حتی اب دهن قورت بدم بعضی وقتا احساس خفگی میکنم بنظرتون چیه؟ چیکار کنم خوب شه😭😭

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و انگاه که کرونا بر ما غالب میشود🤣🤣

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
ن فک نکنم اخه علاعم دیگ ندارم تیرویید دارم بیشتر میترسم بخاطر اون باشه

شایدم

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

یه وقت ته دیگ یا نون قاق یا مثلا چیزی نخوردی که گلوت رو زخم کنه....معمولا بعدش چند روز حالت ورم داره تا زخم خوب بشه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

فقط احساس میکنی؟

من استرس کرونا داشتم اینجوری میشدم نفس تنگی برام پیش نمیود گلو دردم نبود فقط شدیدا احساس میکردم یه چیزی هست عذام به زور قورت میدادم😐الانم گاهی حسش میکنم نمیدونم چه کوفتیه😐

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد                         سعادت ان کسییابد که از تن ها بپرهیزد
فقط احساس میکنی؟ من استرس کرونا داشتم اینجوری میشدم نفس تنگی برام پیش نمیود گلو دردم نبود فقط شدیدا ...

ازه از دیشب احساس میکنم ک بعد از شام قرص خوردم اینطور شدم یعنی کروناست؟😢😭😭

یه وقت ته دیگ یا نون قاق یا مثلا چیزی نخوردی که گلوت رو زخم کنه....معمولا بعدش چند روز حالت ورم داره ...

ن از دیشب اینطور شدم چیزیم نخوردم

نمیدونم والا

چن روزه ک دارومو صبح سر ساعت معینی ک همیشه میخوردم نمیخورم ولی از دیشب بعد از شام قرص خوردم اینطور شدم