2777
2789
عنوان

ولی واقعا با ترکوندن چیزی حل نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 27 پست

شرمنده استاتر با تاپیک معلمی ک خانمای خونه دار رو مفت خور اعلام کرده بود و چن لحظه پیش تاپیکش ترکید اشتباه گرفتم

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
اینکه چرا یه جوری حرف میزنن انگار بچه اوردن کار ادمای سطح پایینه

من نبودم تو تاپیک 

ولی حرفشون کاملا اشتباهه

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی دلش میخاد بچه میاره هرکی دلش نمیخاد نمیاره ،الکی نگید فلانی خاست عقایدش به ما تحمیل کنه و فلان .در واقع هر کس وارد بحث بشه داره عقایدش رو به نحوی تحمیل میکنه پس همتون مقصرید همتووووون مخصوصا اونی که بی شرمانه گفت بچه آوردن عرضه میخاد خودشون عرضه ندارن ،با این توهینش تازه ادعا داشت که اونا میخواستن به ما تحمیل کنن

من دلم برا اون بدبختی میسوزه ک میاد مشکلاتشو میگه و ایستاده و راهنمایی های نسنجیده کاربرا رو بیینه و رو زندگیش پیاده کنه🤐😐

اندکی_تامل#  

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
توی این سایت چقد راجب اختلاف سلیقه و عقاید بحثای الکی میشه خب هرکی دلش میخواد و دوس داره بچه دار میش ...

دقیقاااااا گلم حرف من همینه من نمیگم بچه دار شید میگمممم جوری نگاه نکید انگار اونایی که بچه میخوان بلانسبت هیچی حالیشوم نیست

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
شرمنده استاتر با تاپیک معلمی ک خانمای خونه دار رو مفت خور اعلام کرده بود و چن لحظه پیش تاپیکش ترکید ...

اکثر شاغلها این توهم خودبرتر بینی رو دارن متاسفانه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
بازجنگجویان نی نی سایتی کجارو ترکوندن😂😂😂

خخخخخ

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
اینکه چرا یه جوری حرف میزنن انگار بچه اوردن کار ادمای سطح پایینه

نه کار سطح پایینی نیس اتفاقا بهترین حس دنیاس فقط وقتی که شرایطش باشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
دقیقاااااا گلم حرف من همینه من نمیگم بچه دار شید میگمممم جوری نگاه نکید انگار اونایی که بچه میخوان ب ...

عزیزم شما دوس داری بچه دار شی بشو با حرف کاربرا هم سطح فرهنگ و سواد شما بالا و پایین‌ نمیشه هرکسی عقاید خودشو داره

❤خدا جونم بابت همه چیز ممنون❤

از نظر من زن با بچه دار شدن و تربیت فرزند خیلی پیشرفت میکنه از لحاظ روحی و رشد میکنه...

چون این چیزیه که خدا تو وجودش به صورت بالقوه نهادینه کرده و حیفه بالفعلش نکنیم...

البته این تفکر برای خودم در حد «دانایی»هستش و هنوز به «دارایی»تبدیل نشده...

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
شرمنده استاتر با تاپیک معلمی ک خانمای خونه دار رو مفت خور اعلام کرده بود و چن لحظه پیش تاپیکش ترکید ...

چه خوب مفت خور هم نبودیم شدیم😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ