2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 29 پست
چی‌شده؟

کلا بدجور دلم گرفته واس یسری ادمای بی معرفت

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا بیامرزه

ولی فکر میکنم بلا تکلیفی شما بالای یک سال بشه

فعلا بهش دلداری بده تو این شرایط  تا دوران سوگ رو بگذرونه

ولی به نظرم بیشتر از یه سال صبر نکن

و تکلیفت رو مشخص کن

البته اگه نامزد شما پسر بزرگ خانواده باشه تا آخر عمر باید از مادرش حمایت کنه هم مالی هم عاطفی 

که تحملش برای هر کس آسان نیست شما باید با این دید وارد زندگی شون بشید

خدا بیامرزه ولی فکر میکنم بلا تکلیفی شما بالای یک سال بشه فعلا بهش دلداری بده تو این شرایط &nbs ...

مادرشون قبلا فوت شدن😔

خودش خیلی سر در گمه

دو‌تا خواهر کوچیکتر داره

نمیدونم چی میشه

مادرشون قبلا فوت شدن😔 خودش خیلی سر در گمه دو‌تا خواهر کوچیکتر داره نمیدونم چی میشه

وای چ سخت

خدا رحمتشون کنه

هم ادم برایِ اون دلش میسوزه هم برایِ تو

نمیدونم چی بگم⁦☹️⁩

الهی ک خوشبخت بشی⁦❤️⁩🙏⁦❤️⁩برات صلوات فرستادم🌹

میشه برام یه صلوات بفرستید ک عاقبت بخیر بشم؟!😊⁦❤️⁩خواستید بگید منم برای خوشبختی شما صلوات بفرستم😘🙏⁦❤️⁩
مادرشون قبلا فوت شدن😔 خودش خیلی سر در گمه دو‌تا خواهر کوچیکتر داره نمیدونم چی میشه

ای وای 

خدا بهشون صبر بده

طفلک دختر ها

ولی خوب اونا هم تا ازدواج حمایت برادرشون رو می‌خوان

من چون با روحیه نسل جدید آشنا هستم میگم که رقابت برای جلب توجه و جلب  محبت برادر تحمل بالا میخواد

باید براشون مادری کنی

از خود گذشتگی کنی

سخته ولی ثواب زیادی داره

مثل مورد شما رو مادر من داشت از خواهر شوهرش از 10سالگی تا 14سالگی مراقبت کرد ولی سختی خود مسأله یه ...

خواهرای ایشون زیاد کم سن نیستن یکیش ۲۲ یکیش ۲۴

ولی خب فعلا سر کار نمیرن که

فعلا خودشو مسئول اونا میدونه میگه مسئولیتشون با منه

مثل مورد شما رو مادر من داشت از خواهر شوهرش از 10سالگی تا 14سالگی مراقبت کرد ولی سختی خود مسأله یه ...

اون موقع هادخترا زود ازدواج میکردن فکر‌کن  تا 25سااگی میخواست خونمون بمونه صد درصد مشکلاتش خیلی بیشتر میشد

از همه سخت تر تهیه جهیزیه برای عمم بود که هر کار هم میکردیم حرف و حدیث ش تمام نمیشد

خواهرای ایشون زیاد کم سن نیستن یکیش ۲۲ یکیش ۲۴ ولی خب فعلا سر کار نمیرن که فعلا خودشو مسئول اونا م ...

پس اگه براتون سخت نیست صبر کنید تا اونا به سامان برسن و ازدواج کنندخیلی زندگی تون آرام میشه

من صبر کنم که اونا ازدواج کنن!؟ اومدیم چند سال نخوان ازدواج کنن

میتونی تحمل کنی که نامزدت بهشون محبت زیاد کنه آخه آسون نیست

برات میشن دور از جون مثل هوو

خواهر من پدر شوهرش فوت شده و همسرش از سر دلسوزی برای مادر جوانش تا حالا یه مسافرت و گردش دوتایی نرفتن

شوهرش همیشه براشون خرید می‌کنه با اینکه توان مالی خوبی دارن

و خیلی براشون وقت میگذاره 

و نظراتشون تو زندگی خواهرم اثر میگذاره

اینا تحمل بالا میخواد

منم کارم‌شده گریه شما چرا؟

اون همه محبت کردم به خانواده شوهرم ولی اونا همیشه دلمو میشکنن با حرفاشون اگه شوهرم هوامو نداشت مطمعنن به ختطر حرفای مادرش ازش جدا میشدم تو زندگیمون نارحتی درست میکنه