2777
2789
عنوان

هوسای شبانه

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 71 پست
#پز.زير.پوستي مرگ من تا حالا نخوردي؟! يعني از اسمشم نفهميدي ك ابدوغه توش خيارم ميريزن؟!

عزیزم پز نمیدم.

ولی من آش ماست شنیدم آش دوغ شنیدم ولی آب دوغ خیار نشنیده بودم

یعنی تو دوغ خیار میریزن😑😑😑😑😑

کجایی هستین شما؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#پز.زير.پوستي مرگ من تا حالا نخوردي؟! يعني از اسمشم نفهميدي ك ابدوغه توش خيارم ميريزن؟!

منم نخوردم😐😐شاید باورت نشه ولی ارزومه ی بار بخورم 

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
آب دوغ خیار!!! چه غذاییه دقیقاا😐😐

خخخخخ  

الکی مثلا تو نمیدونی.

ولی اگ واقعا نمیدونی تو گوگل سرچ کن درست کن بخور شاد شی خوشمزس مخصوصا تو گرما

خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
عزیزم پز نمیدم. ولی من آش ماست شنیدم آش دوغ شنیدم ولی آب دوغ خیار نشنیده بودم یعنی تو دوغ خیار میر ...

نه عزیزم دوغ وخیاروپیاز ونعنا خشک وگردو کشمش بانون خشک.

به به.یه هوراک عالی براناهار روزای داغ تابستون

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
خخخخخ     الکی مثلا تو نمیدونی. ولی اگ واقعا نمیدونی تو گوگل سرچ کن درست کن بخور شاد شی ...

چرا قضاوت الکی میکنید اخه بنظرتون خدا میبخشه؟؟؟

اگه بدونم پس چرا بخوام دروغ مطرح کنم!!!

تازه رفتم تو نت سرچ کردم ما بهش میگیم ماست و خیار شما میگید اب دوغ ماست

نه عزیزم دوغ وخیاروپیاز ونعنا خشک وگردو کشمش بانون خشک. به به.یه هوراک عالی براناهار روزای داغ تابس ...

خیلی ممنون واسه توضیحتون تو نت سرچ کردم و دیدم.

ممنون واسه احترامتون❤💗