2777
2789
عنوان

تایپیک عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 62 پست

بچه بیارن خوبه اتفاقا ولی واقعا حواسشون باشه بچه ها همه جا وسط ولو نباشن....عروسی خواهرم بچه ها وسط رقص سر شاباش جمع کردن تورشو کشیدن....تاجش افتاد...

دو تا دختر دوقلو هم مرتبا درحال مالیدن لباس عروسی خواهرم بودن🤔🤔مثل چسب بهش چسبیده بودن من به زور جدا مبکردم که یکم راحت باشه خواهرم....ماماناشونم معلوم نیس کجا بودن

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بیارن خوبه اتفاقا ولی واقعا حواسشون باشه بچه ها همه جا وسط ولو نباشن....عروسی خواهرم بچه ها وسط ...

وای از مامانای بیفکر متنفرم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
واقعا بعضیا عقده این منکه بدون رو دربایسی به طرف میگم برو بتمرگ رو صندلیای ته سالن نبینمت دور و بر ...

من ببینم کسی اینطور پوشیده میگم برو لباستو عوض کن، امشب عروسی منه، هر وقت عروسی خودت بود اینطوری بپوش، یعنی اصلا تحمل ندارم

(البته واقعا مردم شعورشون میرسه این کارو نمیکنن، فقط من یه دخترخاله حسود عقده ای دارم که اینطوره، یعنی تو عروسی دبگران خودشو میکشه، تاج گل میزنه)

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

والا عروسی ما از اولش یه بچه بود هی میومد وسط تو کار بزرگترا دخالت میکرد هی واسه خودش قر میداد چرخ چرخ میکرد بهعد کسیم میگفت بچه برو بشین میومد میچسبید به من فقط کافی بود همسرم از جاش بلند بشه این فوری میومد جاش هی ما میگفتیم بچه فامیل همسرمه زشته چیزی بگیم هی مادر شوهرم اینا میگفتن بچه فامیل اوناس زشته اینجوری بگیم مسئول تالار هم میدید این بچه کنه شده ول نمیکنه هی تذکر میداد خانوما بچتونو از وسط جمع کنین حالا فقط همین یکی وسط بودا کللللل فیلم رو نشسته کنار من همش میگفتم پاشو برو دختر خوب فیلم بردار میگه کسی اینجا نشینه میگفت حواسم هست وقتی فیلم خواست بگیره بلند میشم حاا چندسال داشت چهار پنج سال

من از بچه های اویزون بدم میادواقعا😑 دست خودم نیست .  برا محضر هم گفتم بچه مچه نیارن 😁ا   ...

خوشبحالت، فامیلای ما همشون بچه کوچیک دارن، به کدوم بگم بچه ت رو نیار

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

کل فیلم این یا داره سعی میکنه یکی دوتا بچه دیگه رو هم بکشه وسط یا داره از رو سن میپره یا موقع کادو اویزون دخترعموی همسرم شده میکروفون رو ازش بگیره یا پیش من بست نشسته عکاس هم فک کرده فامیل نزدیکه عکسشو با من یهویی گرفته بعد همش عکسش تو کلیپامون هست جالب اینجاس عکس اون هست عکس جاریم با دخترش تو کلیپمون نیست اخرشم معلوم شد نوه همسایه مادرشوهرم ایناس بعد که مادرشوهرم به مامان بزرگش گفته بود نوت به عروسم مجال مداد بفهمه عروسیش چجوری میگذره گفته بود اره دیدم شیطونی میکرد یکی دوبار گیرش انداختم نذاشتم بره بعد دیدم حریفش نمیشم ولش کردم😐😕

من خوذم رو لباس سفید حساس نیستم کسی بپوشه . اما وقتی دیدم  دختر عموم هی میاد میره میگه یه پیرهن سفیییید خریدم ، برا عروسیت بپوشم ، حساس شدم‌.‌چون دیدم عمدا میگه. فهمیدم همین لباسو برا عروسی زنداداشش خریده بود فقط اژ مردم ازاری :////

خیر سرش هم با من صمیمی بود. هی لباسشو میورد خونشون رفتنی که میخوام اینو بپوشم منم میگفتم بپوش خب ، البته تو دلم این بود که حالا خودتو جر بده کسی نیگات نمیکنه که:///

کل فیلم این یا داره سعی میکنه یکی دوتا بچه دیگه رو هم بکشه وسط یا داره از رو سن میپره یا موقع کادو ا ...

وای 😐

من بودم یجوری میترسوندمش بشاشع ب خودش

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
خوشبحالت، فامیلای ما همشون بچه کوچیک دارن، به کدوم بگم بچه ت رو نیار

سر عقد محضریمون منو شوهرم همه چی رو خودمون دستموم گرفتیم ‌ادمایی کمی دعوت کردیم . کلا ما رسم نداریم کسی بچه بیاره محضر ، ولی من تاکید کردم که یه وخ فامیلاش با بچه هاشون نیان‌. 

ببین تو کل عمرمون یه دفعه اس دیگه . ده دفعه نمیریم که محضر . ده ذفعه عزوس نمیشیم که .حالا اون هم کلش بشه حسرت و ای کاش ؟

البته خب میدونستم چطور بگم که نه به کسی بربخوزه نه دعوا شه ‌ . ادم باید سیاست داشته باشه

وای 😐 من بودم یجوری میترسوندمش بشاشع ب خودش

اخه هر دو طرف فک میکردیم فامیل نزدیک اون یکیه اصلا به حدی کنه بود که هییییشکی حریفش نمیشد کسیم چیزی نمیتونست بگه مادربزرگه هم همینجوری نشسته بود نگاش میکرد ولش کرده بود دیگه موقع رقص خودم که شد سپردم چندنفری دورش کنن نذارن بیاد وسط یا موقع شاباش.باور کن کل عروسی استرس اینو داشتم که اونهمه واسه رقصم تمرین کردم این بچه میاد وسط خرابش میکنه دیگه خاله هام و جاری هامو قسم داده بودم تورو خدا هرجوری هست فقط جلوی اینو بگیرین شده باشه چندنفری بریزین سرش دست و پاشو محکم بگیرین در نره یهویی😆