2777
2789
عنوان

تایپیک عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 62 پست

من از کسایی که فوق العاده لخت هستن بدم میاد ،البته نه بگم بی حجابی بده ها ولی منظورم به اونایی هست که شرت با نیمتنه میپوشن یا مثلاً تیپ های مخصوص پارتی میزنن

چون مراسم رسمی رو خراب میکنن 

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

يه بچه عين سيريش چسبيده بود به من هي ميخواست باهاش برقصم و دسته گل بدم هي دنبالم اينور اونور بود دلم ميخواست دهنشو جر بدم😖

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣
بیاین بگین شبیه کدوم بازیگر هستین یکم دلمون بازشه https://www.ninisite.com/discussion/topic/4 ...

کارت زشت نیس وسط تاپیک بقیه میخوای تاپیک خودتو تبلیغ میکنی متاسفم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من از کسایی که فوق العاده لخت هستن بدم میاد ،البته نه بگم بی حجابی بده ها ولی منظورم به اونایی هست ک ...

وای واقعا کسی هست تو عروسی شرت و نیم تنه بپوشع؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
اینکه موقع رقص بچه ها تو دست و پا باشن اینکه شاباش میدن یا گول میریزن رو سر عروس و داماد بچه ها بیا ...

وای افرین با لباس بیرون میان میشینن خیلی توهینه خدایی. تابلوئه واسه غذا میان 😂

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉

هییی یه عروسی رفتم یکی از مهمونا یه اورال گیپوور مثل لباس دلبری خانومای متاهل با ست زیر سبز فسفری پوشیده بود.همشم وسط بود اصلااا کرک و پر همه ریخته بود

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن