2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 32 پست
من رو حرف ادما ، مثلا اذیتم کنن تو ذهنم میمونه

یکی از اشناهای منم وسواس داشت ی چن ماهی دارو مصرف کرد حالش خوب شد خودسر داروهارو قطع کرده میگن نباید خودسر قطع کنی داروهاتو

زندگی کوتاه است به همدیگر خوبی کنیم 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روان شناس .اگه جواب نداد برو دکتر بهت دارو بده خوب میشی 

به خاطر کرونای لعنتی اینجوری شدم من قبل عید مشکلی نداشتم😭😭😭دچار وسواس آلودگی هم شدم دستام زخم خون میاد ...با همسرم بهه مشکل برخوردم سر همین کارهام دیگه خسته شدم واقعا ...باز به خاطر همین کرونای نحس نمیتونم برم دکتر

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
به خاطر کرونای لعنتی اینجوری شدم من قبل عید مشکلی نداشتم😭😭😭دچار وسواس آلودگی هم شدم دستام زخم خون ...

دوست عزیز بخاطر کرونا خودتو داغون نکن مطب شخصی برو درمان کن خودتو بری روان شناس خوب میکنتت

به خاطر کرونای لعنتی اینجوری شدم من قبل عید مشکلی نداشتم😭😭😭دچار وسواس آلودگی هم شدم دستام زخم خون ...

هی به خودتون تلقین نکنین .من دکتر رفتم به خاطر همین مسئله دکتر گف فقط باید وقتی که همچین فکرایی میان تو سرت خودتو مشغول کنی  دارو فقط کمک میکنه خوب شی اصله کاری خودتونید .همیشه که نمیتونی قرص بخوری .

کلا بیس روز آسنترا خوردم الان دو ماهه از سینم ترشح میاد خودشم قطع نمیشه،کلی دکتر رفتم و آزمایش دادم ...

من وسواس فکریم یه جوریه انگار یکی تو ذهنم یه چیزایی میاره خودش صحبت میکنه دیوونه شدم 

کرونا میگرفتم شاید راحتر از این مرضی بود که الان دچارش شدم ..... یه ذره استراحت ندارم همش در حال شس ...

حتما حتما دنبالشو بگیرو درمان کن خودتو 

هی به خودتون تلقین نکنین .من دکتر رفتم به خاطر همین مسئله دکتر گف فقط باید وقتی که همچین فکرایی میان ...

واقعا اینجوری با گفتن و تکرار بیشتر میشه .....

الان چند روزه سعی میکنم وسواس آلودگی وشستن رو کمتر کنم ولی نمیشه باور کن دستام همش زخمه خون میاد از بس از مواد شوینده استفاده میکنم...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
واقعا اینجوری با گفتن و تکرار بیشتر میشه ..... الان چند روزه سعی میکنم وسواس آلودگی وشستن رو کمتر ک ...

خب وقتی همچین فکری اومد تو ذهنت خودتو مشغول یه کاره دیگه کن.اون فکرو اونجا کات کن .فک کن قراره بری تو یه غار که راه برگشتی نداره اگه بری داخلش دیکه نمیتوتی برگردی باید همونجا خودتو مشغول کنی که نری توش .اگه خودتو غرق اون فکرا کنی نمیتونی زندکی کنی .خودم تجربه کردم میگمااا .

خب وقتی همچین فکری اومد تو ذهنت خودتو مشغول یه کاره دیگه کن.اون فکرو اونجا کات کن .فک کن قراره بری ت ...

الانم واقعا زندگیم داغون شده به هیچی نمیرسم فقط در حال شستنم ...

الانم واقعا زندگیم داغون شده به هیچی نمیرسم فقط در حال شستنم ...

از همین الان شرو کن به خودت قول بده که دیگه انجامش نمیدی زیاد .به فکر خودت باش وسواس فکری سخته هنوز تو اول راهی الان خودتو نجات بده عزیزم .