2777
2789
عنوان

نوزاد کمک

302 بازدید | 57 پست

توروخدا اگه کسی تجربه داره یا دکتر عالی برای این کارمیشناسه معرفی کنه دخترم سه وماهه ونیمه س از اول بیقرار بود خیلی دکتر بردم همش یچیزی میاد توگلوش وگلوش انگارمیسوزوه وجیغ میزنه گریه میکنه وقرمز میشه میترسم مریش داغون بشه گاهی انگار معده ش غل میزنه چیکارکنم داروی ریفلاکس هم میخوره نکسیوم با بتکلوفن وشیرخشک پپتی جونیور نمیدونم چرا خوب نمیشه وزنشم کمه دیگه نمیدونم چیکارکنم ومشکلش چیه میترسم

اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه متخصص ببرش اخه واسه نوزاد حتی دکتر عمومی دارو نمیده چه برسه نی نی سایت 😶

ساعت دنیایی من کوک است بالبخندتو                                     صبح رابیداری چشم توتعیین میکند❤💑❤

اسيدمعدشه عزيز دندوناشو در اينده از بين ميبره لاغر هم ميمونه ببر دكتر گوارش كودكان يفكرى كنه

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
اسيدمعدشه عزيز دندوناشو در اينده از بين ميبره لاغر هم ميمونه ببر دكتر گوارش كودكان يفكرى كنه

بردم ولی نمیدونم چرا حوب نمیسه نمیدونم مشکل چیه واز کجاست

فقط شیرخشک

ببین الان اوج رفلاکس هست درهرحال

ولی اگه دارو رو یک‌ماه قبل داده باید ببری دوز دارو رو بیشتر کنه

همیشه هم شیبدار بخوابون

تا زمانی که رفلاکس هست وزن خوب نمیگیره کاری نمیشه کرد 

ولی فکرش رو نکن بعدش با غذای کمکی وزن میگیرن مهم نیست

ولی چون اذیت میشه بهتره ببری دارو رو بیشتر کنه

یه متخصص ببرش اخه واسه نوزاد حتی دکتر عمومی دارو نمیده چه برسه نی نی سایت 😶

بردم ولی مشکلش حل نمیشه 

بردم ولی نمیدونم چرا حوب نمیسه نمیدونم مشکل چیه واز کجاست

بچه هاى خواهرام سه تاشون اينجورى بودن يكيشون بعد ٧ سالگى خود بخود خوب شد اما دوتاشون با اينكه ٨ و ١٣ ساله هستن خوب نشدن و متاسفانه هنوزم درگيرن و درد دارن

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
ببین الان اوج رفلاکس هست درهرحال ولی اگه دارو رو یک‌ماه قبل داده باید ببری دوز دارو رو بیشتر کنه ه ...

خیلی اذیت میشه میترسم مریش داغون شه

میدونم بچه های منم هردو داشتن ببر دوز دارو رو زیاد میکنه بهتر میشه کمی ولی درهرحال هست تا ۶ یا ۹ما ...

برای بچه های شماهم میوندتوگلوش اسدمعده؟