2777
2789
عنوان

به ربع پیش برقمون رفت ، نشستم تو تاریکی و گرما و کلافگی غروب جمعه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 71 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه ماهمه چی با برقه وقتی برق میره فقط اب  داریم حتی گازم نداریم چایی یا غذا گرم کنیم حتی نتمم ...

ما همون آب هم نداریم الان، برق که بره آب نداریم تلفن هم نداریم گازمم برقی هست میتونم با فندک یا کبریت روشن کنم ولی وقتی آب نیست نمیشه یه چایی هم گذاشت چه برسه به غذا

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
عه منم تهرانم نکنه برق ما هم بره شوهرم شب نمیاد😰

واسه ما تو این چندماه اولین باره رفت فکرکنم مثه پارسال دارن شروع میکنن نوبتی میبرن هرروز ولی این ساعت خیلی بده

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
ما همون آب هم نداریم الان، برق که بره آب نداریم تلفن هم نداریم گازمم برقی هست میتونم با فندک یا کبری ...

وای آدم یاد شعب ابی طالب میفته ،بازشما میتونی با فندک گازو روشن کنی من گازم کلا برقیه گاز نداره اگه بره باید گشنه وتشنه بمونیم این بزرگترین خرید عمرم بود 

۲۴

زوده حالا عزیزم فعلا" از مجردیت لذت ببر

وای آدم یاد شعب ابی طالب میفته ،بازشما میتونی با فندک گازو روشن کنی من گازم کلا برقیه گاز نداره اگه ...

آخه وقتی آب نیست منم روشن کردن گاز برام یه چیز بیهوده اس دیگه ما هم فعلا" گشنه و تشنه ایم😁

آخه وقتی آب نیست منم روشن کردن گاز برام یه چیز بیهوده اس دیگه ما هم فعلا" گشنه و تشنه ایم😁

اره مخصوصا این ساعت که همه جا تاریکه ،باین بارنوگی که دوساله داریم هیچ دلیل موجهی واسه قطع آب وبرق نیست

اره مخصوصا این ساعت که همه جا تاریکه ،باین بارنوگی که دوساله داریم هیچ دلیل موجهی واسه قطع آب وبرق ن ...

آره واقعا"

من خیلی گرمایی ام الان دارم خفه میشم از گرما😥