2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم داره میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 78 پست

سفره اونا رو به بهانه علایم خودتون تو اتاق بنداز

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم بچه هایی که یه ذره مراعات نمیکنن خودش یه بار میگفت هرکاری میکنم اینا ماسک نمیزنن

اخه کی میخوان درک کنن خداااااا

بیشعور_نباشیم#  

لبخند بزن اینم میگذره❤️🌹                  همسرم دستاتو میبوسم دورت بگردم🥰😘
همکار من اومد محل کار بهمون سر بزنه تا ظهر همه جا گشت و کلی حرف زد ظهر وسط،حرفاش لو داد خواهرش و زند ...

ی سری هستن میفهمن کرونا دارن پا میشن راه میفتن تو خیابون میگن حالا که ما گرفتیم بذار بقیه هم بگیرن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
کلا اخلاقمون اینه خونه کسی که دعوتمون نکنه نمیریم الخصوص عروسمون آدم مفت خوریه همیشه خونه خواهرم وما ...

آها مام همینطوری هستیم یه عروس همینطوری هم داریم برای اینکه نریم خونشون وقتی میریم شهرشون میاد خونه بقیه تلپ میشه تا کسیو دعوت نکنه 

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
وای دارم دیوونه میشم کاش میشد ولی بخدا روم نمیشه اما چرا اون روش میشه تو این وضعیت پا میشه میاد خد ...

وای به شدت درکت میکنم

تو شرایط مشابه بودم و هستم  و کاریش نمیشه کرد

فقط خدا
ی سری هستن میفهمن کرونا دارن پا میشن راه میفتن تو خیابون میگن حالا که ما گرفتیم بذار بقیه هم بگیرن

والا اصلا هنگ کردم من بیماری زمینه ای دارم پسرمم آسم داره معاونمون سنش بالاست و فشار و اینا داره . هر کدوم بگیریم اوضاع بدی پیش میاد اینا رو میدونه و اینجوری کرد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
آها مام همینطوری هستیم یه عروس همینطوری هم داریم برای اینکه نریم خونشون وقتی میریم شهرشون میاد خونه ...

همون بهتر ادم خونه همچبن ادمایی نره چون بجز بی احترامی و کدورت چیزی نداره الان هیچکدوممون نه براش ارزشی قایلیم نه برامون مهمه نه احترامشو داریم فقط بخاطر برادرم درحد سلام وعایک باهاش حرف میزنیم خودشم واقعا تربیت ندراه ابدا هرچی خوبی کنی متوجه نمیشه

همون بهتر ادم خونه همچبن ادمایی نره چون بجز بی احترامی و کدورت چیزی نداره الان هیچکدوممون نه براش ار ...

خوب میکنی منم نرفتم گفته بودن پز میدی منم گفتم عزیزم من یه هفته اومده بودم شهر غریب اینهمه راه زنت یه چایی به من نداد(میگفت پول ندارم برم چایی خشک بگیرم) چقدرم پول داره این زن اون شد که بشه من خونشون برم

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99