خدانکنه آب نمک قرقره کن آب ولرم لیمو بخور خوبه من شب بیشتر میشه حالت تهوع ام 😒
ازاخرای ۵هفته من جنازه شدم اصلا نفهمیدم زندگی چیه بخدا...ی پسر۲ساله هم دارم بخداخیلی اوضاع بده توشهرغریب نه مادری نه خواهری نه مادرشوهری هیچکس نیست فقط خدارودارم😢😢
ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
من از تاپیکای خودم حالم بدمیشه ایتقددرمورد حالت تهوع و گرسنگی نتونستن غذا خوردن تاپیک زدم میبینم عوق ...
منم دقیقا نی نی سایت میام اینطوری میشم. والا کمو بیش خوبم تهوعم روزی یکی دوباره ولی هیچی از معدم پایین نمیره میمونه سر دلم تازگیا هم فقط تخم مرغ نیمرو با کره و نون لواش میخورم یکم نون تهوعمو قط میکنه
من تهوعم به کنار اصلا نمیتونم چیزی بخورم فقط ماست میخورم خسته شدم بحز ماستم چیزی بخورم به زور سردلم ...
منم مث توام با ترس و لرز غذا میخورم ک مبادا بالا بیارم صبح ها چای زنجبیل میخورم انگار رو تهوعم تاثیر داشته عرق نعنا هم میخورم اره من سر پسرم11هفتم بود ن سینه درد داشتم ن تهوع حالمم بهتر بود حداقل سرحال بودم ولی سر این جهنمو جلو چشام دیدم خیلی روزای بدیه هرازگاهی از شدت تهوع و سرگیجه میشینم گریه میکنم
الهی بمیرم برات من ازتوبدترم بخدا. یعنی کی خوب میشیم?من میگم حداکثرش تا ۴ماهه بیشترنیست نظرتوچیه?یعن ...
من ک امیدی ندارم مامانم میگه سر دخترا تا5ماه بالا اوردم ولی سر پسرا فقط دوماه دوتا خاهرامم سر دخترشون تا9ماهگی بالا اوردن😔😔😔ینی روزی نیست ک دعا نکنم خدایا این تهوع رو تمومش کن یع تیکه استخون شدم 6کیلو وزن کم کردم ولی بازم نسبت ب اوایل بارداریم حالم بهتره اون روزا روزی5/6بار بالا میاوردم نمیتونسم وارد اشپز خونه شم