2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 21 پست
زنتم میزد منظورم بود اشتباه نوشتم

میگفتید بابا اگه بزن بود دو تا تو دهن گشاد شما میزد بلکه ادب شی و غلط اضافه نکنی

مگه عهد قلقلک میرزاس که پدرشوهرا از این غلطا بکنن؟

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر شوهر چی گفت؟؟به کی گفت؟

براد شوهرم به شوهرم زنگ زد گفت

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

میگفتید بابا اگه بزن بود دو تا تو دهن گشاد شما میزد بلکه ادب شی و غلط اضافه نکنی مگه عهد قلقلک میرز ...

خسته شدم گیر ادمای نفهم افتادم 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

براد شوهرم به شوهرم زنگ زد گفت

😨😨😨😱عجب ادمای بیشعوری هستن..

ی سوال،چرا باهاشون قطع رابطه نمیکنی؟؟شوهرت چیزی نمیگه بهشون؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
😨😨😨😱عجب ادمای بیشعوری هستن.. ی سوال،چرا باهاشون قطع رابطه نمیکنی؟؟شوهرت چیزی نمیگه بهشون؟

مگه قطع رابطه درسته ، من نمیتونم تا حالا اینطور موردارو نداشتم اعصابم خورده دوست ندارم قطع رابطه ،چرا میگه شوهرم پشتمه اگه غیر این بود تا حالا من خونه بابام بودم اونم آسی شده است به شوهرم گفته زنتو بگو عکساشو از پروفایل برداره وگرنه حق نداری بیای خونمون اونم بدتر لج کرده که عمرأدیگه خونه اونا برم

مگه قطع رابطه درسته ، من نمیتونم تا حالا اینطور موردارو نداشتم اعصابم خورده دوست ندارم قطع رابطه ،چر ...

اصلا درکت نمیکنم..

تو باید زودتراز اینا قطع‌رابطه میکردی

از همین الان شروع کن..دیگه زنگ زدن جواب نده و خونه‌ت راهشون نده باهاشون در ارتباط نباش ....

مشکلت حل میشه..

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..