2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله راستشو تجربه میکنی 

ممنونم عزيزم دعا كنيد خدا به روسياهى من نگاه نكنه به بچه بى گناهم نگاه كنه😔

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
الان تو اپارتمانم تنها نشستم رو تراس دارم چای میخورم از نبود شوهرم لذت میبرم چند سالی میشه گور به گو ...

امضاء ت چقدر خوبه  

از لحاظ حقیقتی

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
غم انگيزترين دروغ زندگيمو ميگم😔 دكترا گفتن بچم سالمه ازمايشاش خوبه نياز به تكرار ازمايشا نيست😢😢

عزیزم نمیدونم مشکل بچتون چیه ولی خواهرزاده منم همینجور بود نا امید بودیم اما الان 8 سالشه و سالم و شیطون

تنها اميدم بخداس عزيزم واسه نى نى صلوات فرستادم ان شاءالله زيباترين صداى عمرتو كه صداى قلب تكه اى از ...

مرسی عزیزم.ان شالله.

ان شالله نی نی شمام صحیح و سالم میاد بغلت نگران نباش.سوره حجرات رو بخون برای سلامتی جنین هست.

خدای مهربون شکرت😍

عشقم برگشته😍و الان من یه پزشک خیلی شادو شنگولم😍اصلا هم افسرده و ناراحت نیستم😍

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

وقتی میخوای پر بازدید بشی😑

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂

صدای منو میشنوید از کالیفرنیا آمریکا

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

من زشتم😎😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂