با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
بنظرم چون کم سنه روغن مورچه بزن شنیدم کلا ور میندازه مو زائدو . حالا بازم بپرس. ولی مادر بزرگم میگف اگه ب بدن نوزاد دختر بچه روغنمورچه زد کلا مو در نمیاره هیچ جاش
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
واقعا من یه موت زدم حس کردم پر پشت تر هم میشه ....بعد حس اسکولی بهم دست داد
با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
بنظرم چون کم سنه روغن مورچه بزن شنیدم کلا ور میندازه مو زائدو . حالا بازم بپرس. ولی مادر بزرگم میگف ...
اره چون اسید داره باعث میشه دیگه مو رشد نکنه ولی برای نوزاد تاثیر داره فک نکنم برای بچه دوازده ساله هم اثر داشته باشه
عاشق شدن مثل گوش دادن به صدای پیانو توی یه کافه شلوغ می مونه،اگه بخوای به اون صدای قشنگ گوش کنی باید چشم هات رو ببندی از بقیه ی صداها بگذری و اون ها رو نشنوی,صدای خنده ها،گریه ها،به هم خوردن فنجون ها....تو واسم اون صدای قشنگ بودی که من به خاطرش هیچ صدایی رو نشنیدم:))