2777
2789
عنوان

دیدید نیومد 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 27 پست
بی لیاقت ولش کن زنگ زدم محل نده 

عهههههه پیدات کردم

صبح تو تاپیک اون خانومه میخواست عکس بذاره نمیومد گفتی امضات باحاله و اینا 

میخواستم جواب بدم دیدم قفلیده 😒

خواستم بگم ماااااااااچ به اقصی نقاط کله کرفسیت 😃😘

تفریح پسرونه ¡ هرزگی دخترونه ¡ چقدر دنیامون کثیفه... کثیف... کثیف (: 🖤🚶🏻‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااای همین واسه من اتفاق افتاد جمعه دو هفته پیش... بعد از دوماه گفت بریم بیرون با اصرار خودش جمعه ان ...

من چیکار کنم الان؟ از دیروز کلی خوشحال بودم حاضر شدم از ۷ صبح بیدار شدم بخدا از خوشحالی خوابم نمیبرد

من چیکار کنم الان؟ از دیروز کلی خوشحال بودم حاضر شدم از ۷ صبح بیدار شدم بخدا از خوشحالی خوابم نمیبرد

ی زنگ بزن ببین چرا نیومده بعدش میشه ی قضاوتی کرد 

اقایون سایت لطفا در خواست دوستی ندید ک قبول نمیکنم باتشکر 😒
خب حالا گریه نکن بابا  تو هم تلافی کن ... عیب نداره

تو این دو ماه چهار بار پیام داد بخدا من جوابشو ندادم و محل نمیدادم اخرسر گفتم بزار جوابشو بدم دیگه بسته. اخرم اینطوری کرد

گوشیتو خاموش کن حاضر شو با خانواده یا دوستات یا تنهایی برو بیرون اگه حوصله نداری جایی نرو ولی گوشیت خاموش باشه نه اس بده نه بزنگ هیچی فقط پرتش کن بیرون از زندگیت... من گریه گردم خیلی دلم شکست تازه من آماده شده بودم ارایش کرده بودم منتظر زنگش بودم برم سرقرار... هنوز چهره مو یادمه جلو اینه گریه میکردم اما واکنشی نشون نده تنها کار درست خاموش کردن گوشیته و محل ندادن کم کم با خودت کنار میای مثل من

گوشیتو خاموش کن حاضر شو با خانواده یا دوستات یا تنهایی برو بیرون اگه حوصله نداری جایی نرو ولی گوشیت ...

نمیشه واکنش نشون ندم. من دو ماه قهر بودم میومد پیام میداد چرا نمیای ببینمت. هیچ توضیحی بابت انکه جرا قهرم و کارایی که کرده بهم نمیداد. هی سلام خوبی میداد هی میگفت نمیای ببینمت. اصلا راجع به موضوع اصلی صحبت نمیکرد تا من خودم شروع کردم. منتظرم پیام بده. مرگ یه بار شیون یه بار. میخوام بهش بگم برو گمشوووو فقط گمشووو مزاحم من نشو ، غرور منو خواستی له کنی لهت میکنم پسره ی بی مسئولیته بیشعور. دیگه به من پیام نمیدی شمارمم فردا عوض میکنم.بیا حالا پیدام کن. به سلامت.

نمیشه واکنش نشون ندم. من دو ماه قهر بودم میومد پیام میداد چرا نمیای ببینمت. هیچ توضیحی بابت انکه جرا ...

خب براش مهم نبوده که حرف نمیرده دیگ.. ولی اینجوری برخورد کنی میفهمه چقدر سوختی و تیرش به هدف خورده حستو درک میکنم الان خیلی عصبانی و دل شکسته ای منم هزارجور پیام به ذهنم اومد بهش بگم اما نکردم ولی کاری کردم هزاربار بهم زنگ میزنه... اگه میخای حالشو بگیری باید کاری کنی که من کردم

خب براش مهم نبوده که حرف نمیرده دیگ.. ولی اینجوری برخورد کنی میفهمه چقدر سوختی و تیرش به هدف خورده ح ...

مدل این فرق داره . شما نمیدونید. تا جیزی رو نگی بکشیش خودش به زبون نمیاره منتظره تو به زون بیاری الانم بیاد اصصصصلا نمیگه به چه دلیل امروز نشد میاد میگه سلام فردا ساعت چند ببینمت یا میگه سلام خوبی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز