2777
2789

اینهمه مطلب هست 

در اثر کشیدگی اعصاب محیطی شبکه بازویی بوجود میاد 

بستگی داره شدت کشیدگی چقدر بوده باشه 

بعضی موارد پلک بچه رو هم درگیر میکنه 

درمان فیزیوتراپی و کاردرمانی زودهنگام تا شش ماهگی و اگه تا 18 ماهگی یکسری حرکات برنگشت درمان جراجی پیوند عصب یا تاندون عضله انجام میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینهمه مطلب هست  در اثر کشیدگی اعصاب محیطی شبکه بازویی بوجود میاد  بستگی داره شدت کشیدگی ...

مرسی عزیزم اره اینا رو خوندم من میخام بدونم بقیه مادرا چیکار کردن بچه هاشون کی بهبود یافتن یا چه علائمی داشتن درمانشون چقدر طول کشیده

Name:مادران موفق

Mobile:0903 496 8323

به این شماره پیام بدین بگین یه کاردرمانگر شما رو معرفی کرده منو توی گروه تون ادد کنین  

این گروه اکثرا مادرهایی هستن که بچه ارب دارن و تبادل نظر میکنن 

بچه شما چند ماهه هست؟ 

یه دنیا تشکر گلم . ۲۱ روزشه

قربون شما یه نصیحت بکنم بنا به شغلم وظیفه خودم میدونم بگم وگرنه واسه من نفع مالی نداره توی دو ماه اول از فیزیوتراپ بچه بخواین فقط حرکت درمانی انجام بده و الکتروتراپی نکنه اینو از یه دکتر خوب شنیدم و از خودم نمیگم امیدوارم زود به نتیجه برسین 

مرسی عزیزم اره اینا رو خوندم من میخام بدونم بقیه مادرا چیکار کردن بچه هاشون کی بهبود یافتن یا چه علا ...

سلام یچت خوب شده

فقط دو هفته تا تولد گل پســـرم مونده خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت..کمکم کن بتونم از پس مادربودن بر بیام🌹🌹💕💕

من ۱6 سالمه و دچار فلج ارب شدم دورانی که من به دنیا اومدم دکترا گفتن وقتی بزرگ شدم ببرن منو ما خودمون کاردرمانی میکردیم=} ولی الان عملی به اسم میکروسکوپی هست 5 تا 8 ماه نوزادی پیوند عصب=} دوران بزرگسالی ام تا قبل خشک شدن و حالت گرفتن مفصل باید رفت برای پیوند تاندون مثل اینکه 

من ۱6 سالمه و دچار فلج ارب شدم دورانی که من به دنیا اومدم دکترا گفتن وقتی بزرگ شدم ببرن منو ما خودمو ...

عزیزم تو الان چه مشکلاتی داری  پسر من حرکت تسلیم و نمیتونه انجام بده و دستشو پشت سرش ببره یکم دستشو کج میگیره یه ساله ک هم فیزیوتراپی بردم هم تا الان کاردرمانی

عزیزم تو الان چه مشکلاتی داری  پسر من حرکت تسلیم و نمیتونه انجام بده و دستشو پشت سرش ببره یکم د ...

من الان بهترم و عصبام رشد کرده فقط دستم نمیتونم بالا ببرم یا حرکت سنگین انجام بدم بستگی به شدت آسیب وارد شده به دست پسرتون داره باید نوار عصب بگیره و برید پیش جراح شانه اونا بهتر راهنمایی میکنن دکترش خوب باشه خوب میشه دوران من نبود ولی الان هست انگار

سلام دوستان

هر کس بچه اش دستش رو تو زایمان کشیدن و ارب شده

به این شماره پیام بده در واتساپ یا ایتا

۰۹۱۹۲۹۳۳۴۳۹

که عضو گروه بشید که همه مامان هایی هستن که دست بچشون ارب شده

و تجربیات بسیار عالی  در اختیارتون گذاشته میشه