2777
2789
چشم گلم الانم عکس الگوشو میزارم

چشمت بی بلا قشنگم شما چقد هنرمندید بخدا منم خیاطی بلدما اما حوصله ندارم تشک بدوزم😄

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
عزیزمممم چه بامزه چه باحال شما خیاطی؟؟ خوب دوختی....افرین به نظرت تشک گاردار خوبه؟ کاربرد داره؟ من م ...

من ست کاملش دوختم ساک لباس وتشک تعویض و تشک واسه خواب و حوله و ....یه چیزایی از خیاطی بلدم!!راستش خیلی زود کوچیک میشه بنطرم خیلی استفاده نمیشه 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها از این تشک خرسی ها چطور واسه دخملم بخرم؟ از دیجی کالا ؟ خوبه؟؟؟

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
من ست کاملش دوختم ساک لباس وتشک تعویض و تشک واسه خواب و حوله و ....یه چیزایی از خیاطی بلدم!!راستش خی ...

چه خوب آفرین به شما هنرمند🙂

چقد خوووب خیلی خوبه که این همه حوصله و هنر دارید 😄🤩❤

اره اول کشیدم بعد بریدم

افرین بهت وقتی تموم شد اگه حوصلت شد بزاررر برام مرسی🤩😄