2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک داستان دوستی

282 بازدید | 26 پست

داستان دوستی دوستم با یه پسر آشغال 

اینم از داستان 

داستان از اونجا شروع شد که دوستم رو این آقا پسر کراش داشت بعد ۶ ۷ ماه بهم میرسن و وارد رابطه میشن جفتشون رشته پزشکی میخونن منتهی پسر یه چند ترم بالاتره بعد قرار اول دوستم میره میگه یه پسره اومده به من پیشنهاد دوستی داده تو ناراحت میشی؟پسره برمیگرده میگه آره من تو رو برا ازدواج مبخوام ولی نه الان سه چهار ساله دیگه و تو این سه چهار سالم رابطه جنسی نمیخوام اصلا چون بدن تو رو کالا نمیدونم 

دو هفته بعد دوستم میخواسته بره مسافرت کیش با همکلاسیاش آقا رگ غیرتش باد میکنه که نه با پسر نرو و اینا انگار مالک دوستم بوده و به دوستم گفته باشه با من برو مسافرت بزار امتحانام تموم شه دوستمم لغو کرده مسافرتو 

بعددو هفته دوستم داشته باهاش در مورد یه پسره حرف میزده پسر بیشعور به دوستم شک میکنه و دوستمم قهر مبکنه حالا آقا میاد عذرخواهی و ازاین حرفا که دوستت دارمو اینا  

خلاصه چند هفته بعدش دوستم میگه بیا قرار بزاریم همو حضوری ببینیم پسرهنفهم میگه من درس دارم نمیتونم برا یه ماه بیام آخه اینم شد حرف یعنی اینقدر درست برات واجبه واجب تر از دوست من 

دوستمم ناراحت میشه و پسره هم که اینجور میبینه هفته بعدش برنامه شو جور میکنه و میاد میبینتش ولی خب دوستم میگه این به من توجه نداره و دو هفته بهدش کات میکنه ولی خب پسره میگه واقعادوستت دارم و التماس و اینا دوستمم باهاش میمونه ولی خب دو ماه بعدش با این آدم مزخرف کات میکنهو تمام 

من ک نفهمیدم

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا راجع ب پسرا حرف میزده؟!  دوستت معلومه امادگی ازدواج‌نداره

میخواسته بگه من خاطر خواه زیاد دارم😂

طاقچه بالا میزاشته

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              

اینو اون سری هم پرسیدی 

چرا اینقدر برات مهمه

اون همه هم وقت گذاشتیم راهنمایی کردیم به جای اینجا به دوستت بگو چندتا کتاب بخونه 

اینقدر چسبیدن به یه پسر خوب نیس!

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

بنظرم اقاهه حق داره دوستت هم نازنازییه هم دلیل نداره با پسر مسافرت بره یا حرف پسر بزنه مگه حرف قحطه 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
بنظرم اقاهه حق داره دوستت هم نازنازییه هم دلیل نداره با پسر مسافرت بره یا حرف پسر بزنه مگه حرف قحطه& ...

خب یعنی اینقدر درسش براش واجبه یا مگه دوستم قراره تو مسافرت بهش خیانت کنه؟