2777
2789
عنوان

قصه‌ی زندگی دوستم+میشه کمک کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 21 پست

باید واقعیتو بپذیره که زندگی سختی داشته...ولی هر چی بود گذشت..نمیتونه کاری انجام بده در مورد گذشتش...اما آیندش کاملا دست خودشه...میتونه بهترین زندگی رو از هر لحاظی برای خودش بسازه...میتونه بشینه زانوی غم بغل کنه و هر روزش بد تر از دیروزش بشه...انتخاب با خودشه

در ضمن اصلا هم دیر نیست مگه چند سالشه 

زن عموی خود من بنا به دلایلی زود ازدواج کرده و عاشق درس خوندن بوده و در دوران دانش اموزیش واقعا درسش خوب بوده...بعد از ازدواجش نتونست بره دانشگاه ولی حالا بعد دو تا نوه و در سن حدودا ۵۰ سالگی رفت دانشگاه رشته ای که دوست داشت و با معدل ۱۹و خورده ای فارق و التحصیل شد...الانم خیلی حالش خوبه که اینکارو کرده...تازه قبل از رفتن به دانشگاه هم چمد سال قبلش رفت خطاطی یاد گرفت و الان تابلو های خیلی قشنگی مینویسه

یا مثلا دختر داییم بعد دو تا بچه توی سن سی و خورده ای سالگی رفت دانشگاه الانم لیسانسشو گرفته و کنکور فوق لیسانسم قبول شده..تازه این دختر داییم ۳ بار دیپلم رد شد تا بالاخره دیپلم گرفت..ولی نا امید نشد

سن فقط یه عدده...مهم اینه که چی از زندگی میخواد..میخواد حقشو از زندگی بگیره یا بشینه و فقط نگاه کنه؟

باید خودشو باور کنه...باید باور کنه که خوشبختی متعلق اونه و بایددبه دستش بیاره

امیدوارم خوشبخت و موفق باشن❤

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من36 سالشه یه لیسانس گرفته بود هی دنبال کار بود پیدا نمیکرد دوباره شروع کرد درس خوندن پزشکی میخاست ولی پرستاری قبول شد خیلی ام راضیه چون به هرحال از بیکاری بهتره و قطعا میره سرکار ازدواجم نکرده فعلا 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من بهش گفتم بشینه دوباره درس بخونه و خب اونقدر باهوشه که قطعا بهترین رتبه رو میاره اما حس میکنه دیگه ...

دوست من مثل این خانم باهوش بوده پزشکی نیخواسته

سال اول پرستاری قبول میشه نمیره به امید سال دیگه پدر میمیره عموهاش به زور از شهرستان میان به عقد پسرعموش که خیلی بدش میامد ازش درمیارن

بد دل بیکار و معتاد بوده نمیزاره درس بخونه

چند بار طلاق میخواست بگیره ولی هربار عموهاش پادرمیونی میکنند خیلی فرصت میده شوهرش ولی آدم نمیشه

تا الان که خبر دار شدم بالاخره دانشگاه میره ولی نمیدنم هنوز با شوهرش هست یا نه سر یه کاره خو ب هم میره

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
باید واقعیتو بپذیره که زندگی سختی داشته...ولی هر چی بود گذشت..نمیتونه کاری انجام بده در مورد گذشتش.. ...

درست می‌گید. من حرفاتون رو براش می‌فرستم. ممنونم که اینقدر وقت گذاشتید و تایپ کردید.🌹💓