2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 76 پست
من کلا ریاضیم خوب نیست  درسم خدبه ها کمترین معدل کلم 19 و 33 هست اما ریاضی بلد نیستم

خب تا با این نمره چه جوری میگی که نخوندی هیچی

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عر چی که بلدی رو جواب بده شانسی فایده ای نداره هر چی بلدی رو بزنی خیلی خیلی بهتره حتی اگر رشت ...

من میگم شاید همش 4 تا بلد باشم یعنی همون 4 تا فقط جواب بدم؟ 😑😁

خب وقتی نخونم همه چیز یادم میره  من کلا همیشه 2 ساعت قبل امتحان فقط میخوندم چون بیشتر از اون ب ...

میفهمم چی میگی

ولی حالا ببین الویتت اون انسانیه یا اون رشته خودت 

تو این تایم باقی مونده بشین خر بزن 

خربزناااااااا

کم نیار 

نمسدونم چقدر مونده 

ولی بعید نی بازم بیفته عقب 

تو با قدرت بخون

میفهمم چی میگی ولی حالا ببین الویتت اون انسانیه یا اون رشته خودت  تو این تایم باقی مونده بشین ...

رشته خودم چون انسانی یه ریسکه برای من اما رشته خودم همه میگن قبولی چون درسم خوبه 

حتی اگه از یه درس هیچی بد نبودی

نزن 

هیچی نزن

اگه دوتا بلدی همون دوتارو بزن 

طمع نکن تو تست

حتی اگه از یه درس هیچی بد نبودی نزن  هیچی نزن اگه دوتا بلدی همون دوتارو بزن  طمع نکن ت ...

باشه عزیزم 

دوستان همه گفتن نزن ولی من قبلش میخواستم همه رو جواب یدم یهویی مثلا نگاه کنم دانشگاه فرهنگیان اوردم😑😁😁

باشه عزیزم  دوستان همه گفتن نزن ولی من قبلش میخواستم همه رو جواب یدم یهویی مثلا نگاه کنم دانشگ ...

جوگیر کی بودی تو 😂😂😂😂

عزیزم با این وضع رشته خودت رو دانشگاه تهران حساب کن 

ولی رشته انسانی نهایت دانشگاه دوغوز اباد😁😂😂😂

جوگیر کی بودی تو 😂😂😂😂 عزیزم با این وضع رشته خودت رو دانشگاه تهران حساب کن  ولی رشته انسان ...

😁😁

رشته خودمم تهران نزدم چون دوس نداشتم فقط هرمزگان و شیراز