2777
2789
عنوان

دختر خاله م میخاد هر جوری شده طلاشو نشون خواهر شوهر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 39 پست

خواهرشوهر من یکبار میخواست اینکار رو کنه. وقتی که مهمون مادرشوهرم بودم گفت وای سرویسی که شوهرم واسم خریده گم شده.. بالاخره کل خونه زیرو رو کرد و کاملا از رفتارهاش معلوم بود فیلمه 😂😂دیگه هیچی وقتی همه پی بردن که شوهرش واسش سرویس خرید سرویش تو خونه خودش پیدا شد...حالا بدل هم بود 😩

خیلی راحت تو کدی گرام استوری کنه بعدشم لوکیشن دهاتشونو بذنه😒

دوستان بیاید کلمه بذار رو درست بنویسیم به این فکر کنید اگه خواستین یه جایی فرم پر کنین یا به شخص مهمی پیام بدین اونوقت بزار بنویسین مطمئنا طرف مقابل دیگه اهمیتی قائل نمیشه.ممنون گل ها😘درستش بذار هست چیزی رو در جایی بذاری!یا بذاری کسی کاری کنه(اجازه دادن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دغدغه ای داره😳

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺