2777
2789

نه قبل بچه با اینکه میرفتم سرکار ولی همیشه خونه تمیز و مرتب بود الان از وقتی پسرم  چهار دست و  پا میره و وسایل شو میریزه زیاد وقت نمیکنم تمیز کنم برام مهم نیست چون دوست دارم بچه آزاد باشه و آرامش و امنیتش برام مهمتره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من فقط ظرفارو تنبلم دیر میشورم خونه همش تمیز  😃

اونموقع آشپزخونه نامرتب نیست من نمیدونم چیه تا یکم ظرف میمونه انگار بمب منفجر شده

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
خداقوت .بچه دارین؟

نه بچه ندارم اما عادت دارم موقع پخت و پز آشپزخونه رو تمیز کنم غذام که میخوریم جارو شارژی میکشم ریخت و پاش ام نداریم همسرم حساسه منم عادت کردم خونه همه چی مرتب باشه

هرچه هستم خدایم داند...
نه بچه ندارم اما عادت دارم موقع پخت و پز آشپزخونه رو تمیز کنم غذام که میخوریم جارو شارژی میکشم ریخت ...

خوبه به نظرم همسرتون حساسه.منم برادر شوهرم فوق العده حساسه همیشه هم خونشون مرتب و تمیزه

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
اونموقع آشپزخونه نامرتب نیست من نمیدونم چیه تا یکم ظرف میمونه انگار بمب منفجر شده

دو تا بشقاب پر نمیکنه که ظرفشویی منو و دخترمیم دیگه

آخر شبا ظرف زیاد میشه که تا نشورم نمیخوابم

خوبه به نظرم همسرتون حساسه.منم برادر شوهرم فوق العده حساسه همیشه هم خونشون مرتب و تمیزه

اره مهمون که میاد خونه وقتی میرن میبینه من خسته ام دلش طاقت نمیاره خودش تمیز میکنه 

هرچه هستم خدایم داند...