2777
2789
عنوان

بورس بازان محترم بیاین 😎😎😎

617 بازدید | 43 پست

دلم حکشتی# و شپنا# میخواد، کی میره تو فاز اصلاح من بخرم😌

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شپنا ک چارشنبه اصلاح بود نخریدی؟ 

نه 😭😭😭

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
۱۰۰۰ تا حکشتی دارم ، من بین والبر و برکت موندم ؟

برکت میگن خیلی خوبه، والبر اطلاعی ندارم

برکت میگن خیلی خوبه، والبر اطلاعی ندارم

والبر زیر مجموعه برکت که داروی کرونا رو میخواد بسازه ؟ هرکی میدونه راهنمایی کنه والبر یا برکت ؟ مسئله این است 🤔🤔

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
منم نقد نبودم🤪 ولی فک کنم شنبه هم راه بده

اخه همه میگفتن صبرکن چندروز منفی درست و حسابی بخوره، ولی خودم میگفتم صفش زود جمع میشه و همینطورم شد

اخه همه میگفتن صبرکن چندروز منفی درست و حسابی بخوره، ولی خودم میگفتم صفش زود حمع میشه و همینطورم شد

اره اینم هست 

ولی اگه باز را دادبه نظرم بخر ارزش چن روز ضررو داره 

من ک حتما حمله میکنم🤣

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

من تازه واردم همه پولمو دادم سهام های مختلف و بنیادی خریدم ۵۵۰۰ برام مونده الان وسوسه شدم به جا برکت شپنا بخرم البته شستا رم خیلی شنیدم که عالیه ، به نظرتون کدوم یک ساله سودش بیشتر ؟

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم

خیلی دوست دارم یاد بگیرم شوهرم میگه دوتومن بهت میدم یاد بگیر دستت راه افتاد کمک میکنه بازم

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام