من ی بچه کوچیک دارم یازده ماهشه، چار دست و پا میره و خیلی مراقبت میخواد از صبح تا غروب چارچشمی مراقبشم غروب ک همسرم میاد بهش میگم مواظبش باش تا من اشپزی کنم و ب کارای خونه برسم اما مراقبش نیس تا میاد بچه هی ضربه میخوره. دیگه اینقد ک دعوا کردیم سر اینک مواظب این بچه باش خسته شدم. نمیدونن ب چ کاری برسم حتی وقت ندارم ب خودم برسم یا ی کتاب بخونم. چکار کنم😔
باید حتما تقسیم کار کنید بچه نعمت و رحمت خداست باید باعث دلگرمی باشه نه مایه ی خستگی با هم صحبت کن ...
بخدا بارها صحبت میکنیم نمیگم کمک نمیکنه، میکنه با جونو دل بچه و زندگیو دوس داره ولی بی توجهه اصلا حواسش نیس. من دارم از اشپزخونه میبینم بچه داره کله پا میشه این نشسته بیخیال. میفته سرش محکم صدا میده میگم بچه داره ی ربع گریه میکنه دردش گرفته میگه نه ترسیده هیچیش نشده😔😔😔 خسته ام از اینکه روزی سه بار دعوامون میشه کحواست باشه من مگه چندتا دست دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه بتونی از خوابت بزنی صبح زود یا آخر شب یکی دو ساعت وقت بزاری درست میشه من سه تا بچه دارم واقعا نم ...
من هرروز ۸ بیدارم ولی تا ساعت ۵ غروب پای لپتاپم کار سرکار دارم در کنارش از پسرمم مراقبت میکنم. ولی ی جوریه کارم ک نمیتونم وقتی خوابه برم دنبال اشپزی چون باید مدام حواسم ب لپتاپ و گوشیم باشه