من ی بچه کوچیک دارم یازده ماهشه، چار دست و پا میره و خیلی مراقبت میخواد از صبح تا غروب چارچشمی مراقبشم غروب ک همسرم میاد بهش میگم مواظبش باش تا من اشپزی کنم و ب کارای خونه برسم اما مراقبش نیس تا میاد بچه هی ضربه میخوره. دیگه اینقد ک دعوا کردیم سر اینک مواظب این بچه باش خسته شدم. نمیدونن ب چ کاری برسم حتی وقت ندارم ب خودم برسم یا ی کتاب بخونم. چکار کنم😔
باید حتما تقسیم کار کنید بچه نعمت و رحمت خداست باید باعث دلگرمی باشه نه مایه ی خستگی با هم صحبت کن ...
بخدا بارها صحبت میکنیم نمیگم کمک نمیکنه، میکنه با جونو دل بچه و زندگیو دوس داره ولی بی توجهه اصلا حواسش نیس. من دارم از اشپزخونه میبینم بچه داره کله پا میشه این نشسته بیخیال. میفته سرش محکم صدا میده میگم بچه داره ی ربع گریه میکنه دردش گرفته میگه نه ترسیده هیچیش نشده😔😔😔 خسته ام از اینکه روزی سه بار دعوامون میشه کحواست باشه من مگه چندتا دست دارم
اگه بتونی از خوابت بزنی صبح زود یا آخر شب یکی دو ساعت وقت بزاری درست میشه من سه تا بچه دارم واقعا نم ...
من هرروز ۸ بیدارم ولی تا ساعت ۵ غروب پای لپتاپم کار سرکار دارم در کنارش از پسرمم مراقبت میکنم. ولی ی جوریه کارم ک نمیتونم وقتی خوابه برم دنبال اشپزی چون باید مدام حواسم ب لپتاپ و گوشیم باشه