2777
2789

چرا‌ تازگیا‌ چشمای‌ همه. اینطوری‌ میشه‌.  واسه‌ شوهرم‌ باد‌کرده

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا‌ تازگیا‌ چشمای‌ همه. اینطوری‌ میشه‌.  واسه‌ شوهرم‌ باد‌کرده

واقعا؟برای من چند روزه اینجوری شده.زیرچشمامم یکم پف کرده ولی معلومه خیلی هم گوشه داخلی چشمم میخاره

میترسم‌یه نوع بیماری‌ نباشه یا علایم کرونا نباشه

نگووووووووو

منم یه هفتست زیر چشمم باد کرده .فقط وقتی دست میزنم تحریک میشه و میخاره.

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
میترسم‌یه نوع بیماری‌ نباشه یا علایم کرونا نباشه

وای خدا نکنه قبلن شنیده بودم برای چشم پیاز خورد کردن خوبه طوری که اشک در بیاد آلودگیه چشم را با خودش میبره امتحان کنیم ضرر نداره 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
من بعدازظهر یه سر دکتر میرم خداکنه چیزی نباشه

بعد از دکتر خبرش رو میدی به من لطفا؟؟؟؟؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من بعدازظهر یه سر دکتر میرم خداکنه چیزی نباشه

اومدی اینجا بگو که دکتر چی بهت گفت انشالله که چیزی نباشه 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز