2777
2789
فایده اب زیاد چیه..من یمدت خواستم بخورم همه ش تو راه دسشویی بودم ادم بیچاره میشه شما چحوری مدیرت می ...

باعث میشه ک پوستت صاف بشه و گودی زیر چشمت کمتر بشه و باعث لاغری هم میشه و...میتونی تو گوگل فوایدشو سرچ کنی

اگه یه دفعه مقدار زیادی اب بخوری ی بار بری دسشویی همش تخلیه میشع من ک این طوری ام 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزممممم خیلی خوشگلی که،چهرت خوش آرایشه خیلی،اما به نظر من از فاز چهره بیا بیرون از چیزای دیگه این دنیا لذت ببر،ایمانتو قوی کن،نماز بخون،برو بیرون خوراکی هایی که دوست داری بخر،فیلم طنز نگاه کن،گل طبیعی بخر،اتاقتو دیزاین کن،مگه چقدر ادم زندست که به این فکر کنه بقیه بگن خوشگلی یا زشت،پسرخاله من انقدر زیبا بود که حد نداره،تو یک دقیقه سکته قلبی کرد الانم بدنش زیر خاکه،

باعث میشه ک پوستت صاف بشه و گودی زیر چشمت کمتر بشه و باعث لاغری هم میشه و...میتونی تو گوگل فوایدشو س ...

اوکی ممنون..ادم تو خونه باشه اشکالی نداره هاا

ولی بدبختی اگ کار فوری یا دعوتی جایی باشه دیگ کلا نمیتونه خودشو نگه داره

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤