2777
2789
عنوان

اگه به روزی برسین که همش شوهرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 43 پست
تو فرض کن یه عقب افتاده با سنگ می زنه سرتو می شکنه تو هم همینکارومی کنی باهاش؟

نه

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگیامو بش نشون میدم

کور شده نمیبینه😬واسه من خیلی حساسو ایرادگیره

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
همسر منم همش می‌گفت تا اینکه یه روز تصمیم گرفتم همه ایرادات و حتی خوبیاشم عوض کنم و تبدیل به ایراد ک ...

چجوری میشه توضیح بدی

ببین عزیزم منم ایراد شوهرمو بهش میگم ولی واقعا دوسش دارم به نظرم اتفاقا این نشونه ی علاقه اس دوست داره تو چشمش از همه بهتر باشی اما اگه شما اهمیت ندی و جدی نگیری از چشمش می افتی چون ادم حساسیه

خوب این ایراد خودته چون نباید انگیزه رو با حرف این و اون از دست بدی باید سعی کرد انتقادپذیر باشی انت ...

آخه من کلا اگه ی حرفی منطقی باشه گوش میدم ایرادم بگه قبول میکنمو درستش میکنم ولی اون هی میگه بعضی وقتا واقعا کاری ازدستم برنمیاد

ببین عزیزم منم ایراد شوهرمو بهش میگم ولی واقعا دوسش دارم به نظرم اتفاقا این نشونه ی علاقه اس دوست دا ...

مثلا بمن گفت موهات زشتن باید همشونو بکنیم جاش موی جدید بکاریم بعد موهام خیلی بلند بود رفتم آرایشگاه کوتاه کردم خانوما میگفتن موهات خیلی قشنگه حیفه چ جنس خوبی دارن ...بازم میگه موهات زشتن...شامپومو عوض کردم هزارجور مدل و گیره بازم ایراد میگیره...یامثلا میگفت لاغری دوس ندارم اینجوری الان چاق شدم باز گیر میده دیگه خسته شدم...

مثلاً الکی گفتم دماغت گندست کجه موهای سرت ریخته 

من اینجوری گفتم یه هفته نازشو کشیدم ک به حالت عادی برگشت😬

اینجوری که همه چی خراب میشه

ن عزیزم همه چ نرمال میشه 

مگ خودشون چیَن؟!

یا مگ کور بودن موقع زن گرفتن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪