2789
عنوان

تکنیک۳۶۹(جذب)

| مشاهده متن کامل بحث + 93117 بازدید | 59 پست

💫🧚‍♀دو روش برای کد تسلا🧚‍♀💫

🦋روش اول:

🎋خواستتون رو بصورت یه جمله مثبت،به زبان‌حال و همراه با شکر گذاری مینویسید تو سه زمان👇

۳ بار صبح

۶ بار ظهر

۹ بار شب

🎍هر بار هم‌کد رو ب همون تعداد بنویسید و در طول روز تکرار کنید.

🦋روش دوم:

🎋یه دایره میکشید و خواستتون رو بصورت یه جمله مثبت،به زبان حال و همراه با شکر گذاری داخلش مینویسید بعد دورش کلی عدد 369 رو مینویسید(مثل تکنیک ceeport)

برای اینکار به یک دفتر یا دفترچه با یک مداد یا خودکار نیاز دارین👌🏻
👈🏻 نکته ی مهم اینکه سعی کنین برای هر چیزی شکرگزاری کنین
👈🏻 و اینم بگم که 17 ثانیه حداقل طول بکشه نوشتن جملتون! آخرش علتش رو توضیح میدم!

💕 اگر میخواین یک کفشی رو برای مثال جذب کنین، بنویسین:
من خداروشکر میکنم که کفش های جدیدی دارم و اونا کاملا اندازم هستن و خیلی خوشحالم!خیلی این کفشا به من میان! خدایا ازت ممنونم.

❓هر روز صبح که از خواب بلند میشین ، این  جملات رو 3 بار در دفترچتون بنویسید،حالا میتونین اینکارو بلافاصله بعد از بیدار شدن انجام بدین یا بعد از صرف صبحانه!

❓حالا بعد از ناهار یا بعد از ظهر (فرقی نداره) دوباره دفترچتونو در بیارین و این جملات رو 6 بار بنویسین.

❓شب یا بلافاصله قبل از خوابیدن باز مداد رو دستتون بگیرین و این جملات رو 9 بار توی دفترچتون بنویسین.بعدش با حس خوب بخوابین.

👈🏻این تکنیک رو به مدت 33 روز اجرا کنین و ممکنه خیلی زودتر نتیجه بگیرین که بستگی به ارتعاش و باور و قدرت جذب خودتون داره.✨🌸

اما این تکنیک از کجا اومده؟
نیکولا تسلا یک مخترع  و دانشمند بود که باور داشت اعداد 3،6،9 اعداد الهی هستن و کلید جهان محسوب میشن.😇
و اگر شما روی جذب یک چیزی 17 ثانیه حداقل تمرکز کنین ،اون رو بدست میارید و اگر بتونین این کارو به مدت 68 ثانیه انجام بدین دیگه فوق العاده میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیق میگی چیکار کردی؟ خواستت بز بود یا کوچیک

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
سو‌گایز امشب من یک تکینیک دیگه از  ۳۶۹ تسلا خوندم که شما باید ۳ جمله ی تاکیدیو انتخاب کنید در ...

سلام جمله که باید بنویسم یک دونه مثالی میگید  مثلا ریدن به عشق چی بنویسیم؟؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

میشه همزمان چن تا رو نوشت؟؟

بعد من جیزی ک میخام حتی اگه بدیاش بیارم الان نمیشه باید صب کنم تا دوسالی دیگه ینی اثرش میمونه تا اون موقع؟

یه موفرفری جذابم😌عاشق رنگ بنفش💜  ملکه‌خودت‌باش💎                                اگه امضامو خوندی واسه قبولیم دعا کن امسال🙂❤️منم دعاتون میکنم:))
بله نوشتم توی تاپیک که یک جمله ی مناسب با خواسته رو انتخاب میکنید و ۳ مرتبه در صبح و ۶ در ظهر یا عصر ...

این تکنیک و قبلا تو یه پیج دیدم و خیییلی ازش راضی بودن. الان یادم انداختی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد