2777
2789
عنوان

انیمیشن معرفی کنید

197 بازدید | 14 پست

یه انیمیشن معرفی کنید شبیه خانواده ویلوبی ها یا آدامز باشه 

درسکوت پیروز شو                                                   بزار فک کنن هنوز یه بازنده ای   

ترانسیلوانیا 

عروس مرده

کوکو

کاراولاین

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یادش بخیر چقد فیلمایی مثل راپونزل و دریاچه قو و شاهزاده و پررنسس میدیدم😁هنوزم عاشقشم اسی اگ سراغ د ...

باربی و سه شمشیر زن 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

شاید بدردت بخوره 😃

https://www.chetor.com/author/nadiazak2/

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
یادش بخیر چقد فیلمایی مثل راپونزل و دریاچه قو و شاهزاده و پررنسس میدیدم😁هنوزم عاشقشم اسی اگ سراغ د ...

کوکو هتل ترانسیلوانیا باب اسفنجی خیلی قشنگ بودن

درسکوت پیروز شو                                                   بزار فک کنن هنوز یه بازنده ای   

برای دانلود کارتون های با کیفیت و به روز دنیا با دوبله عالی و به صورت کاملا_رایگان#  به سایت فیلمگردی سر بزنید و از تماشای انیمیشن های ما لذت ببرید

محتوایماسالم#  

اینترنتمانیمبهاست#  

کارتونایمنتخبجهان#