2777
2789
عنوان

خانوما کمکم کنین بخاطر دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اومدم تو این زندگی ک انتظار داشتم همسرم چون قبلا دوسم داشت و بخاطر علاقه اش پا پیش گذاشت حتما دیگه کمبود محبتی ندارم.....ولی همسرم هم ی آدم خودخواه ب شدت وابسته خونواده و مغرور .....دوبار قهر کردم ..ولی برگشتم...خونوادم قهر کردن با شوهرم..رفت و امد ندارن.....۴ ساله شوهرم نمیره اونجا و اونا هم نمیان خونه ام.....

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
اومدم تو این زندگی ک انتظار داشتم همسرم چون قبلا دوسم داشت و بخاطر علاقه اش پا پیش گذاشت حتما دیگه ک ...

تو هم نمیری؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

تو هر بار دعوا شوهرم کاملا پشتمو خالی کرده و طرف خونوادش بوده....انقد از خودم بیزارم....دلم میخاد بمیرم..میگم سهم من از این زندگی چیه..ک فقط توش درد بکشم...ک ب خیال خودم گفتم شوهرم دوسم داره ولی زهی خیال باطل....تا زمانی دوستت داره ک ب میل خودش و خونوادش باشی

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....

خدا صبرت بده

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊

ب جان دخترم اینارو نگفتم ک خودمو تبرئه کنم..ن ..فقط میخام بدونین واسه کسی ک تو زندگیش محبت ندید و تو تنهایی و سختی و بی کسی بزرگ شد چقدر کوچکترین مشکل براش مث ی کوه میشه....

چرا با خونوادش دعوا میکنید ک بخوای اونو وسط قرار بدی

کاری کردن ک خونوادم و شوهرم رفت و امدشون قطع بشه..بی نهایت دخالت میکنن....شوهرم کاملا دراختیارشونه