من تو زندگیم خیلی مشکل داشتم... تو ۴ سالگی یتیم شدم و بدون توجه و محبت بزرگ شدم....عقده خیلی چیزارو داشتم.....اگه بخام بگم خودش ی طوماره.....تا بزرگسالی و دانشگا و ازدواج و ....تو هر مرحله زندگیم خیلی تنهایی و سختی کشیدم.....رو پای خودم بزرگ شدم...من انقدر تنها و بدبخت بودم ک تو تنهایی رفتم اتاق عمل .....اینارو میگم ک بدونین تو زندگیم خیلی کشیدم ک این چیزایی ک گفتم یک هزارمشم نیست.....ب شدت عصبی و پرخاشگرم.....اوایل خیلی آدم صبوری بودم ولی کتکایی ک از عموم خوردم فقط بخاطر اینکه کمبود محبت داشتم و دل ب ی پسر بسته بودم حتی یکی از پاهامو با سیخ داغ سوزوند ...چندروز زندانیم کرد گشنه و تشنه ...با کابل برق ب جونم میفتاد..ولی ی بار نپرسید چته....مامانمم از اون بدتر...بخاطر شرایط تو خونمون گفتم ازدواج کنم.خیلی خواستگار داشتم ک هرکدومو ب دلایلی خودشون رد میکردن.....تا با یکی از اقوام ازدواج کردم.....
تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
اومدم تو این زندگی ک انتظار داشتم همسرم چون قبلا دوسم داشت و بخاطر علاقه اش پا پیش گذاشت حتما دیگه کمبود محبتی ندارم.....ولی همسرم هم ی آدم خودخواه ب شدت وابسته خونواده و مغرور .....دوبار قهر کردم ..ولی برگشتم...خونوادم قهر کردن با شوهرم..رفت و امد ندارن.....۴ ساله شوهرم نمیره اونجا و اونا هم نمیان خونه ام.....
تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
تو هر بار دعوا شوهرم کاملا پشتمو خالی کرده و طرف خونوادش بوده....انقد از خودم بیزارم....دلم میخاد بمیرم..میگم سهم من از این زندگی چیه..ک فقط توش درد بکشم...ک ب خیال خودم گفتم شوهرم دوسم داره ولی زهی خیال باطل....تا زمانی دوستت داره ک ب میل خودش و خونوادش باشی
نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊
ب جان دخترم اینارو نگفتم ک خودمو تبرئه کنم..ن ..فقط میخام بدونین واسه کسی ک تو زندگیش محبت ندید و تو تنهایی و سختی و بی کسی بزرگ شد چقدر کوچکترین مشکل براش مث ی کوه میشه....
چرا با خونوادش دعوا میکنید ک بخوای اونو وسط قرار بدی
کاری کردن ک خونوادم و شوهرم رفت و امدشون قطع بشه..بی نهایت دخالت میکنن....شوهرم کاملا دراختیارشونه