2777
2789
عنوان

کی بیداره 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 34 پست
من دیگه خسته شدم مگه من از دنیا چی میخواستم بجز اینکه مثل بقیه آدمهای خوشبخت ، با یه پسر خوشتیپ متین ...

خوشحال باش که متوجه شدی نه اینکه ناراحت باشی

دوستان بیاید کلمه بذار رو درست بنویسیم به این فکر کنید اگه خواستین یه جایی فرم پر کنین یا به شخص مهمی پیام بدین اونوقت بزار بنویسین مطمئنا طرف مقابل دیگه اهمیتی قائل نمیشه.ممنون گل ها😘درستش بذار هست چیزی رو در جایی بذاری!یا بذاری کسی کاری کنه(اجازه دادن)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشحال باش که متوجه شدی نه اینکه ناراحت باشی

مشکل اینجاس میگم نکنه اشتباه برداشت کردم ، باورم نمیشه حقیقت این باشه 

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
من دیگه خسته شدم مگه من از دنیا چی میخواستم بجز اینکه مثل بقیه آدمهای خوشبخت ، با یه پسر خوشتیپ متین ...

مگه چندسالته ؟حیف نیس به خاطره هیچی ناراحت باشی مگه پسر و شوهر چیه خودت تلاش کن به خدا خودتو خوشبختیتو تو عشق و ازدواج نبین اینو از رو خوشحالی و بیخیالی نمیگم چهارسال عاشق بودم ولی نشد ولی خودمو نباختم ببین زندگی جریان داره 

مگه چندسالته ؟حیف نیس به خاطره هیچی ناراحت باشی مگه پسر و شوهر چیه خودت تلاش کن به خدا خودتو خوشبختی ...

نمیدونی هر وقت خواستگار میاد اعصابم بهم میریزه هیچ کدوم نه ظاهر نه شخصیت نه خانواده شون به دلم نمیشینه دیکه خسته شدم، راستی نگفتی منو از کجا می‌شناختی جیگرم

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
اره خیلییییی بده.تازه میدونی رابطه ۶.۷ ساله.اگه جای من بودی چیکار میکردی؟کل زندگیم پوچ شد رفت

درکت میکنم من رابطه ی دو سالم پرید از اون به بعد نابود شدم 

دیگ سختمه  اعتماد کنم ب کسی  داغونم  کرد حالم برای خودم میسوزه که گول خوردم البته مربوط به دوسال پیشه ولی هنوز یادمه.......که چه کرد باهامم 

درکت میکنم من رابطه ی دو سالم پرید از اون به بعد نابود شدم  دیگ سختمه  اعتماد کنم ب کسی & ...

وای عزیزم بمیرم واسه دلت😢

دوساله نتونستی فراموشش کنی؟خیلی میترسم منم نتونم فراموش کنم...زندگیم رو هواس چیکارکنم؟

تو بخشیدیش؟

درکت میکنم من رابطه ی دو سالم پرید از اون به بعد نابود شدم  دیگ سختمه  اعتماد کنم ب کسی & ...

منم عین تو دوسال بود به قول تو پرید😔

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃
وای عزیزم بمیرم واسه دلت😢 دوساله نتونستی فراموشش کنی؟خیلی میترسم منم نتونم فراموش کنم...زندگیم رو ...

خدانکنههه ...نه کاراش فکر میکنم نمیتونم  البته کمرنگ شده ولی کامل نه.....سعی کن خودتو مشغول کنی اذیت نشی😔😔😔😔😔😔من تا زنده ام نمیبخشمش چون باعث شده شکاک شم بی اعتماد شم همه رو با اون مقایسه کنم