2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه هولی خنگ شما باید جواب بدین بهشون نه اونا بعدشم عزیزم اصلا چرا اینقده هولی بذار خانوادت برن ین تح ...

عزیزم فقط مادر و خواهرش اومدن خب خودشون باید زنگ بزنن ک بگن واسه جلسه سوم زشته ما جواب بدیم

نمیدونم چرا خانواده ها وقتی یه پسر میاد خواستگاری دخترشون میرد چهار تا در و همسایه اونا هپ میگن عایی خوبن پسره معتاد نیست خب اینگاریی فقط اعتیاد مهمه پسره رفیق باز باشه ، چشم هیز و زن باز و بیکار باشه چی یا کلا بد دل و بد دهن یا دست بزن داشته باشه یا نه پسره گل مات خانوادش از دن معتاد و خلاف باشن چی خانواده دخاره بعد با فرهنگ و سامت به همه جوانبش باید نگاه مرد نه فقط بده بره که فردا دختره یه چشمش اه یه چشمش لعنت و نفرین 

خب اونا  فکر کردیی دارن ویکار میکنن اونا هم نامخسوس دارن پرس و جو میکنن ها بعدشم اگن زنک زدن همویت نیشت تا بنا کوش باز نشه ذوق مرگ نشو بشین دقیق به حرفایه ماهایی که ده ساله ازدواج کردین گوش کن فهمیدیی از حول حلیم نیفتی تو دیگ 

خب اونا  فکر کردیی دارن ویکار میکنن اونا هم نامخسوس دارن پرس و جو میکنن ها بعدشم اگن زنک زدن هم ...

خانوادم میخان تکلیفشون مشخص بشه میخان یان بعد برن تحقیق کنن الکی وقتشونو برا پسره نذارن و بعدش هیچی ب هیچی.. واسه همین میخام ببینم تقریبا چند روز تا بعدش دیگ بیخیال اینا بشیم

به خدا تو فامیل ما رسمه هم پسر اومد خواستگاری فقط میرن میپرسن پسره معتاد هست یا نیست ای بخوره تپ سرتون اون تحقیقتون والله به خدا پسره میاد جلو همسایه تو کوچه میشینه پیک نیکش نیذاره وسط خب که فقط اعتیادش مهن باشه بابا ببین با چه خانواده ایی دارین فامیل میشین ادمهای خوبین در و همسایه ازشون راضین اهل جنگ و دعوا نیستن خلاف ندارن به خدا خیلی از دخترهایه فامیلمون بد بختها مینالن خب که چی؟نر کردین دختر شوهر دادین بماند که طفلی ها مجبورن بسوزن پ بسازن خب خوبه دختر دست گلتون روانی شده 

به خدا تو فامیل ما رسمه هم پسر اومد خواستگاری فقط میرن میپرسن پسره معتاد هست یا نیست ای بخوره تپ سرت ...

پدر من اصلن راضی نبود ک اینا بیان میگقت اول تحقیق پرسجو ولی مادرم گفت بذار اول اینا بیان وقتی اومدن حرف زد نو اینا از همه چی و الان منتظریم بابام میگه بره تحقیق ولی من میگم الکی وقتتو نذار واسش شاید نخاستم بذار تکلیف مشخص بشه بعد 

پدر من اصلن راضی نبود ک اینا بیان میگقت اول تحقیق پرسجو ولی مادرم گفت بذار اول اینا بیان وقتی اومدن ...

ن حالا بمونید شاید اصلا پسره نپسندید شاید خودت نپسندید ازاخلاقو رفتار و... خوشتون نیومد. تحقیق واسه بعد اینه ک خوشتون بیاد

ن حالا بمونید شاید اصلا پسره نپسندید شاید خودت نپسندید ازاخلاقو رفتار و... خوشتون نیومد. تحقیق واسه ...

اره ما ک تحقیق نکردیم.. ولی اونا مادر خواهرش اومدن بعد دو روز زنگ زدن و گفتن پسرشون میخاد الان بیاد میخام ببینم الان پسرششونم بیاد بعد باید دوباره خودشون تماس بگیرن؟