سلام دوستم با یه بسری اشنا شده بعد از یک ماه از اشنایی گفته من خیلی جدی تو رو برا ازدواج میخوام و خیلی ام بهش ابراز علاقه کرده و دوستمم میگه امتحانش کرده بسر هولی نیست و خیلی سر و سنگینیه ولی یه اتفاقی افتاده بعد سه ماه دوستی دوستم میخواسته باهاش بره بیرون گفته من درسام برا یه ماه خیلی سنگینه چون داره پزشکی میخونه و نمیتونه حضوری ببیندش و تو مجازی باهاش حرف میزنه ولی دوستم میگه این حرفش یعنی تو دوست داشتنش صادق نیست و میخواد باهاش کات کنه به نظرتون کارش درسته؟
والا من شوهرم یکسال اینجوری بود! غذاهاشو هم با ما نمیخورد چ برسه بیرون.
یعنی دوستم داره سخت گیری میکنه بعدش اصلا خوب بوده برا ولنتاین براش کادو خریده برا معذرت خواهی هم همون هفته بعدش وقتشو خالی کرده اومده دیدتش ولی خب دوستم میگه بهم توجه نداره
یعنی دوستم داره سخت گیری میکنه بعدش اصلا خوب بوده برا ولنتاین براش کادو خریده برا معذرت خواهی هم همو ...
من الان نزدیک ۷.۸ ساله دارم با همچین ادمی زندگی میکنم. بنظرم اگه اینجور در دسترس نبودن و اینا الان برا دوستت سنگینه و نمیتونه باهاش کنار بیات قطعا هرچه زودتر کات کنه. چون این جور چیزا تو این حرفه کاملا طبیعیه. و مثلا همین که من گفتم یه سال بکوب حتی بیرون نیومد قطعا برا دوستت هم پیش میات. اگه براش قابل تحمل نیس بهتره از الان فکراشو بکنه.