2821
2789
عنوان

بیایین بگیم😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 55 پست
شایدم بیشتر اینو من نمیگما مدارک پزشکیش هست

پس اشنایین باهم؟؟؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
😔😔😔اره ولی احساس میکنم پیچیدگی زندگیم زیاد بود یسری اتفاقا باهم افتاد که در کنار هم کنترلشون سخته ...

ببین عزیزم به زندگی بقیه یا مشکلات بقیه که میارن میندازن رو دوشت تو جه نکن بشین درست وکامل درستو بخون به دلتم بد راه نده چون درست مهم تر از همه چیزه تازه امسال یه شانسیم که داری اینه که خیلیا انگیزشون رو واسه خوندن از دست دادن و... یکم تلاش کنی نتیجه خوبی میگیری اگرم پزشکی نشد فدای سرت اصلا مهم نیست این همه رشته خوب من کلی دکتر ومتخصص میشناسم که بیکار بیکار نشستن 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پس اشنایین باهم؟؟؟

آره تو این یک سال زیاد شناختمش همش واسم عکسای توی دکتر وقتی دستگاه بهش وصله یا نامه دکتراش میقرستاد 

میدونی دلش میخاد خودشو مشکل دار نشون بده حالت جنونی داره یهو خوب خوبه ها یهو قهر میکنه گریه میکنه که چی که چند نفر قربون صدقش برن ناز کنه یه جورایی کمبود محبت داره یه جوراییم به رابطه منو نامزدم حسوده ما به خون هم تشنه هم باشیم اینقدر جلو بقیه خوب باهم رفتار میکنیم که کسی نفهمه بعد ایشون به کارا وحرف ها وتعریفای منو نامزدمم حسودی میکنه 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
ببین عزیزم به زندگی بقیه یا مشکلات بقیه که میارن میندازن رو دوشت تو جه نکن بشین درست وکامل درستو بخو ...

چی بگم والا شما هرچی فکر کنی اتفاق افتاد احساساتم بدجور درگیره دوست پسر ندارم به خدا خواستگار دارم و طی یه سری اتفاقات خیلی بهم علاقه مند شدیم و .... یه عالمه دعوا با مادرم داشتم اتفاقاتی افتاده که واسه من حداقل خودم هضمش یطوری بود درسمو دوست دارم خیلیم دوست دارم ولی نمیدونم چرا دل و دماغم نمیره سمتش 

از همه چیز خسته شدم

ببخشید اگه سر شما رو هم درد اوردم

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
چی بگم والا شما هرچی فکر کنی اتفاق افتاد احساساتم بدجور درگیره دوست پسر ندارم به خدا خواستگار دارم و ...

نه عزیزم این چه حرفیه ما که کسیو واسه درد ودل نداریم اینجا نا شناس سنگ صبور هم باشیم 

ببین به درست یه جور کلید حلال مشکلات نگاه کن مثلا بگو اگه درسم رو بخونم فلان رشته همه مشکلات حل میشه و... 

به خواستگارتم فعلا فکر نکن درست مهم تره بعد کنکور سر وقتش درست تصمیم بگیر

نه عزیزم این چه حرفیه ما که کسیو واسه درد ودل نداریم اینجا نا شناس سنگ صبور هم باشیم  ببین به ...

اره درسته ممنونم 

بیشتر رو درسم تمرکز میکنم اخه من میخوام دکتر بشم😢😢😢

اره درسته ممنونم  بیشتر رو درسم تمرکز میکنم اخه من میخوام دکتر بشم😢😢😢

ان شاء الله 

موفق باشی 

ان شاء الله  موفق باشی

ممتونم ازتون 

ممنونم از دلگرمیتون 

برام دعا کنین دعا کنین قبول بشم دعا کنین این خواستگار میخواد واسه بعد کنکور بیاد و من میخوام بهش جواب مثبت بدم خوشبخت بشم 

خواهش میکنم🙏🙏🙏😭😭

ممتونم ازتون  ممنونم از دلگرمیتون  برام دعا کنین دعا کنین قبول بشم دعا کنین این خواستگار ...

ان شاء الله به ارزوهای قشنگ تو دلت برسی وهمیشه خوشبخت باشی💋❤️

ان شاء الله به ارزوهای قشنگ تو دلت برسی وهمیشه خوشبخت باشی💋❤️

ممت0نونم😢🌸🌸🌼🌼🌼همچنین شما دوست عزیز🌸🌸🌸

ممت0نونم😢🌸🌸🌼🌼🌼همچنین شما دوست عزیز🌸🌸🌸

قربانت💋❤️

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز