2777
2789
عنوان

مرگ همسر💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 66 پست
باور کن شوهر من خیلی با محبت بود ولی الان که فشار اقتصادی کمرشو خم کرده نمیتونه مثل سابق باشه بهش هم ...

مشکل اقتصادی فشارش رو منه 

چون عین خر بدون حقوق واس باباش کار میکنه ۱قرون پس انداز نداریم 

فقط خورد و خوراک همین 

من آینده ندارم!؟

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا چیشد؟! 

یادمه خیلی تعریف میکردی ازش و از خونه ساختنتون و اخلاقش و... 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
باور کن شوهر من خیلی با محبت بود ولی الان که فشار اقتصادی کمرشو خم کرده نمیتونه مثل سابق باشه بهش هم ...

آن دقیقا شوهر منم خیییلی تو خودشه به خاطر فشار اقتصادی شما چکار میکنی چی بهش میگی

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊

اسي بدون كه تنها نيستي منم مثل تو ام ميدوني چرا اينطوري شدي چون بهت بدي كرده دلت رو شكسته ديگه هيچ عشقي باقي نذاشته من همين ظهر داشتم به شوهرم ميگفتم داشتيم با هم يه فيلم ميديديم مادر زن سلام خيلي قديميه ولي بيكار بوديم بعد مرده داشت به زنش ميگفت تو منو بخاطر بدي هايي كه اول زندگيمون بهت كردم ميبخشي؟ به شوهرم گفتم ببين اينده ي تويه😏 گفت پس همه حق دارن اشتباه كنن؟ گفتم اره ولي بعد زن هم حق داره شوهرشو نخواد بهش گفتم ببين اولي كه ازدواج ميكنن زنا عاشقققق شوهرشونن ولي به مرور زمان كه بخث و اختلاف پيش مياد مرده كم كم از چشم زنش ميفته شايد بعد به روت نياره ولي مثل قبل هيچوقت نميتونه دوستت داشته باشه هميشه بدي هايي كه در حقش كردي يادش مياد 

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
متاسفم که خانواده ات وقت برای تربیت شما نگذاشتن

خانم محترم چی میگی حالت خوبه!؟

تو هیچ حقی نداری به من یا خانوادم توهین کنی لطفا یکم رو رفتار و حرفات دقت کن 

چیزی نمیگم چون حوصله یکی ب دو ندارم

اسي بدون كه تنها نيستي منم مثل تو ام ميدوني چرا اينطوري شدي چون بهت بدي كرده دلت رو شكسته ديگه هيچ ع ...

تموم کاراش مثل فیلم واسم مرور میشه

چرا آرزوى مرگ براى ديگران مى كنى؟ خب از زندگيش برو بيرون خلاص بشه اونم از شر همچين زنى كه دعاى مرگشو ...

میدونی اون حتی اقدام ب کشتنم کرده!؟

تنها چرا میرم دنبال زندگیم نهایت یکسال گریه میکنم 

نه عزیزم هیچ وقت اینجوری فکر نکن، تازه اول مشکلاتته، تازه دیگه تو خونه بابات م بری دیگه اون عزت قبل از ازدواجت و نداری، دیگه هیچ وقت اینو نخواه ک بدجوری پشیمون میشی

وا  خب الانم نمیخوای ادامه بدی طلاق بگیربرو دنبال زندگیت اینجوری بهتر نیست ؟؟ دیگه یکسال هم نمی ...

نمیشه چون تک و تنهام چون من مجرمم از نظرش 

تو روم رو ب قبله گفت انشالله سیاهتو بپوشم کاش بجای عمم تو میمردی